Regisztráció Blogot indítok
Adatok
obi-wan

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kizárólag a Dior Haute Couture 2012-es őszi kollekciójából való csodás alkotásokat visel Aymeline Valade a japán Vogue novemberi számához Patrick Demarchelier által készített fotósorozaton. Bár továbbra is azt a véleményt képviselem, hogy John Galliano ruhái sokkal mesésebbek…..
... ahogy a költő mondaná. De ezt most én is elmondhatom magamról, mivel tegnap betöltöttem a 32. életévemet (húú, ezt kimondani is szörnyű, de leírva még ijesztőbb!). Na mindegy, kár siránkozni, hiszen attól sem leszek már fiatalabb, a születésnap pedig mindig remek alkalom…..
obi-wan 2012.09.03 16:43:59
A fiatalosabb Zara TRF márciusi kollekciója után (itt) most szemügyre vehetjük a spanyol cég többi ruháját és kiegészítőinek egy részét is, amik talán egy fokkal meggyőzőbbek, mint tegnapi társaik. Íme: ..
A tavaszi kampányban Palvin Barbara fogja népszerűsíteni az Armani Exchange kollekcióját Alex Cunha társaságában. A fotók - amelyeket Kaliforniában, Palm Springs-ben, az Ace Hotelben készített Matthew Scrivens - nagyon hangulatosak lettek. És bár fekete-fehérek mégis érzem a…..
obi-wan 2012.01.12 09:28:21
HeStyle Versace for H&M editorial 2011.10.25 13:15:00
A "20 Minuten Friday" című, svájci magazin aktuális számában jelent meg ez az editorial, melyben a november 17-én boltokba kerülő Versace for H&M kollekció darabjai szerepelnek. Általában szeretem az ilyen fotósorozatokat, mert mindig kissé más szemszögből mutatják be…..
obi-wan 2011.10.27 17:26:25
A Halloween-hez közelítve éppen időszerű ijesztgetős reklámokkal előrukkolni, az Agent Provocateur marketingesei pedig egyébként is törekednek arra, hogy minél meghökkentőbb, különlegesebb kampányokkal sokkoljanak - ami hol sikerül, hol pedig nem. Ezúttal a "Soiree"…..
obi-wan 2011.10.27 17:17:40
Nem telhetnek el úgy a divathetek, hogy legalább egy-két modell el ne essen a kifutón a tervezők elvetemült cipőinek köszönhetően. Idén például Lindsey Wixson-t érte baleset Milánóban, a Versace bemutatóján. ..
obi-wan 2011.10.06 14:30:48
@The Strange: Igen ,láttam ,hogy írtad, említetted ,hogy nem szereted Donatella alkotásait :). Mondjuk anno Gianni egy ikon volt. Az igaz. Én szerettem Donatella régebbi show-it (2007,2008,2009). Most valahogy maga alatt lehet , mert egyre silányabb ruhákkal áll elő. Viszont az Atelier vonalat szépen meg tudja oldani. Mindig a "csillogást" helyezi előtérbe, de szerintem már lejárt lemez. Kellene neki már valami új. Mondjuk azzal a tervezővel se vagyok megelégedve, aki a Versus-t és a Men-t tervezi, illetve közösen tervezik. Neked mi a véleményed ?
obi-wan 2011.10.06 20:11:26
@The Strange: Elhiszem ,hogy a párod sem fog noszogatni, hogy vegyetek valamit :). Én inkább Zegna-ra nyomulok. Gyönyörűek az öltönyök. Álomszépek.
Szerinted még vissza lehet hozni valamivel a márkát ? Mármint a Versace-t ?
obi-wan 2011.10.07 19:49:26
@The Strange: Én sem vagyok öltönyös típus, de a Zegna öltönyei pont úgy néznek ki, mint ahogy egy öltönynek ki kell nézni :).

Igaz van sok más márka amikben gyönyörködni lehet. De valahogy a Versace mindig közel állt hozzám. Bár nem tudom ,hogy miért. :)
 Az Ermenegildo Zegna kampányából az Eyewear vonalhoz készült fotón Ryan Burns látható. A kép múltidéző, de nem tudom eldönteni, melyik korszak hatását érzem.   A Ralph Laurennél a Denim & Supply vonalhoz készítették ezt a képet, amelyen a fiúkat farmerba…..
obi-wan 2011.10.02 09:49:50
Drágáim!A mai napon térek haza a 12 napos kiruccanásomról Barcelonából és egyben ma ünneplem a már nagyon sokadik születésnapomat (szám szerint a ... ááá, inkább le sem írom).Egy szóval, hamarosan visszatér minden a régi kerékvágásba, először is elolvasom a kommenteket,…..
obi-wan 2011.09.02 19:17:09
Roberto Cavalli: Izgalmas, különleges kampány, gyönyörű színekkel, virágokkal, erőteljes sminkekkel - ami ebben az esetben kimondottan harmonizál a környezettel. Remek divatfotók. modellek: Natasha Poly, Mariacarla Boscono és Karen Elson; fotósok: Mert Alas és Marcus…..
Őszintén bevallom, sosem voltam nagy rajongója Roberto Cavalli-nak és az általa tervezett kollekcióknak. Egy-két darabot leszámítva, mindig is kicsit túldíszítettnek és az ízlésemtől nagyon távolinak éreztem az alkotásait. Ám most a Class Cavalli új, 2011-es őszi/téli…..
obi-wan 2011.08.13 21:35:06
A Diesel Black Gold őszi kollekciót Dree Hemingway népszerűsíti. Fantasztikus ez a csaj! Ezerarcú és mindig hibátlanul teljesíti a rábízott feladatot. Én bármit elhiszek neki... most például azt, hogy a Diesel egy tök jó márka (pedig sosem vennék tőlük semmit, ezeket a cuccokat…..
Meghalt Amy Winehouse - londoni lakásában találtak rá holtan. A körülmények egyelőre ismeretlenek, de az okokat azt hiszem mindannyian sejtjük. Én folyamatosan bizakodó voltam, hogy előbb-utóbb talán összerakja magát, bár ennek az elmúlt időkben egyre kisebb esélyét…..
obi-wan 2011.07.23 19:46:45
A Fendi őszi kollekcióját (mint már tudjuk) Anja Rubik fogja népszerűsíteni Karl Lagerfeld fotóin. A képek szemet gyönyörködtetőek, kellemes hangulatúak, csak talán Anja egy kicsit élettelen némelyiken. Ettől eltekintve viszont barna hajjal nekem kifejezetten tetszik ez a lány. A…..
Kevesen tudják Éder Krisztiánról, hogy a zenélés mellett a fotózással is komolyan foglalkozik. Jelenleg még a MOME hallgatója, de a jövőben nagy tervei vannak a fotózással, szeretné profi szintén űzni azt. Legutóbb a Marie Claire magazin augusztusi számához fotózott egy izgalmas…..
obi-wan 2011.07.17 10:03:56
@think different: Ebben sajnos igazatok van. Aki pedig tehetséges ezt hamar felismeri és elmegy külföldre.
Bemutatták a Dior 2011-es őszi Haute Couture kollekcióját, amelyet immáron nem John Galliano készített, hanem a Chirstian Dior Divatház kreatív teamje Bill Gaytten vezetésével.  Mielőtt végignéztem a felhozatalt, nem hittem volna, hogy ezt fogom gondolni, de a kollekció remek…..
obi-wan 2011.07.06 10:53:17
Mai kedvenc fotónkon két legenda látható. Karl Lagerfeld és Giorgio Armani Monacóban, Albert herceg esküvőjén vettek részt mindketten és jól láthatóan nagyon megörültek egymásnak, baráti öleléssel üdvözölték egymást.A nap egyik talánya viszont az, hogy hová is tűnhetett…..
obi-wan 2011.07.04 15:57:09
Itt egy tízperces videó Cavalli 2012-es tavaszi kollekciójáról, remek zenével, egyenesen Milánóból, a Palazzo Serbelloni hátsó kertjéből. Végre, végre ez egy igazán remek kisfilm, hangulatosan, igényesen összevágva! Rengeteg ismerős arcot láthatunk, mindjárt Jon Kortajarena…..
obi-wan 2011.06.30 17:32:03
Tom Ford a 2011/12-es őszi/téli időszakra tervezett ruhái lélegzetelállítóak lettek - nőiesek, szexik és elegánsak is egyben. Minden egyes ruhadarab klasszikus és időtálló, egyik sem "egy őszi viselet", hanem hosszú időkön át divatosak maradnak.És bár még igencsak…..
obi-wan 2011.06.28 16:07:17
Előzetest már láthattunk a Prada őszi/téli kampányából, most azonban itt - az alighanem -  teljes anyag kígyómintákkal, színes lábbelikkel, szőrös kabátokkal és táskákkal, élénk színekkel, hatalmas napszemüvegekkel, úszósapkaszerű fejfedőkkel, 23 képpel.…..
HeStyle A legjobb parfümök 2011.05.09 13:23:15
A napokban rendezték meg Franciaországban a Grand Prix du Parfum díjátadó gálát, melyen a legjobb parfümöket díjazták a hozzáértő szakértők (Fragrance Foundation of France).Férfi kategóriában az alábbi díjazottak születettek:A legjobb férfi parfüm: Chanel: Bleu De ChanelA…..
Anja Rubik egy ideje a modellkedés mellett már több saját tervezésű, elsősorban kiegészítőkből álló kollekcióval is büszkélkedhet. Az általa tervezett darabokat a Quazi nevű Divatház értékesíti limitált számban. A 2011-es tavaszi/nyári kampányhoz már elkészültek a…..
obi-wan 2011.04.18 14:20:48
Érdekes - és szerintem kissé túlzó - címmel (And God created Georgia May) készült egy rövidke fotósorozat Georgia May Jaggerről a brit Harper's Bazaar májusi számába. Véleményem szerint Georgia egy helyes lány, de azért közel sem érzem egy eget rengetően tehetséges és…..
Karl Lagerfeld tavaszra és nyárra tervezett szemüvegkereteit és napszemüvegeit (nem túl meglepő módon) Freja Beha Erichsen és Baptiste Giabiconi népszerűsítik. A képek szépek, csak számomra kissé unalmasak - és mint mindig, most is Lagerfeld maga fotózta őket (a tükörben…..
Az Atelier Versace tavaszra kínált (elsősorban) estélyi ruháit Abbey Lee Kershaw mutatja be nekünk. Bár őszintén szólva én egyáltalán nem rajongok a Versace-ért, ennek ellenére mégiscsak felfedezni vélek itt néhány igencsak szemrevaló darabot... Ti mit gondoltok? ..