Regisztráció Blogot indítok
Adatok
artur_

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A Jobbik programjában szerepel a mentelmi jog eltörlése. Vona Gábor egy betiltott cuccban tette le az esküt az Országgyűlés alakuló ülésén, szépen az éppen beálló mentelmi joga mögé bújva. Sólyom olyan keményen lecseszte, mint még senkit.   „Minden…..
artur_ 2010.05.16 10:44:18
@Mr Falafel:
Szerintem pont fordítva van. Annak nincs jó üzenete, ha egy 15%-os párt, akinek nem sok mondanivalója maradt a zsidózáson és cigányozáson kívül, a joggal való visszaélésre használja a parlament nyitóülését. A tényleg züllött rendszer ellen nem lehet hitelesen küzdeni ha azt a sunyi "mellénytrükk" elsikálásával kezdik. Én nagyon helyesnek tartom Sólyom nyilatkozatát, remélem sikerül árkot húzni a Jobbik köré.
Talán Szíjgyártó nyilatkozata ellenére az országgyűlés kiadja Vonát és példás büntetést kap (ígérete szerint vállalja a következményeket). Én pl. elképzelem, ha felfüggesztett börtönt kapna és eltiltanák állampolgári jogai gyakorlásától, akkor kereshetne új vezetőt a frakciója.
artur_ 2010.05.16 17:33:05
@Loxon: @Grift: @Mr Falafel:
Nagyon úgy néz ki a dolog, hogy nem értjük egymást, de én ezt egyáltalán nem bánom, mert véletlenül sem szeretnék osztozni Mr Falafel kultúrájában. Természetesen annyit csúsztathatnak egymásnak amennyit jólesik, de Sólyom László nem 800 ezer Jobbik szavazóhoz szólt, hanem egy tudatosan törvényt sértő képviselőjükhöz. Aki büszke Vona mellényezésére, hát vigye. Egészségükre váljék.
artur_ 2010.05.16 17:51:33
@thetriggerhappy:

Nekem a felsoroltak közül egyikkel sincs elvi gondom. Ismerek nagyon rendes embereket valamennyiből. A fontos, hogy hiteles emberek legyenek. Ez ez illető úr itt szerintem egyik kultürához sem tartozik. Feltehetőleg ő egy droid, aki küldi a zagyvaságait.
A Facebook-on keresztül jutott el hozzám az alábbi levél.Úgy gondolom, hogy most, amikor az MDF totális össztűz alatt áll, talán érdemes lenne a nyilvánosságnak is megismernie azt, hogy milyen ezt belülről megélni. Kedves Barátunk! Ha megkésve is, de szeretnénk megköszönni azt…..
Konzervatórium Talált idézet 2010.03.25 12:25:00
„Szintén biztos, hogy a magyar jobboldal természetes vezetője Orbán Viktor. Véget kell vetni azoknak a sértődött próbálkozásoknak, amelyek poszt-orbáni jövőt vizionálnak. Minden mellette szól. Nincs alternatívája, óriási és biztos a tömegtámogatottsága, a legnagyobb…..
Ezek szerint türelmes ember vagyok. 7-8  éve foglalkozom aktívan ezzel a politika nevű hajcihővel. Elkezdtem a narancssárga bandával, meggyőződésből, világnézeti okokból, és a kommunisták iránti undorból. Még nem is váltottam klubot, sőt nem is terveztem (manapság nem ez a…..