Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandair

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Kerékpárosklub új elnökséget és új elnököt választott szombaton. Az ötfős elnökség új tagjai Kürti Gábor, László János, Halász Áron, Veszelovszki Zsolt és Szilasi László lettek. Az ötfős elnökség azonnal meg is választotta az új elnököt Szilasi…..
Urbanista Van-e pesti koldushumor? 2010.11.23 13:30:00
  Attila lassan házi szerzővé avanzsál az Urbanistán. Legújabb vendégposztjában egy érdekes kérdést vet fel: hol a pesti koldushumor?   Flaszterhumor Most, amikor Budapesten napirenden van a közterületek "hajléktalanítása" és a koldusok megrendszabályozása,…..
Kerékagy Zsákban gyerek 2010.06.30 15:34:00
Vagyis hogyan jut el az óvodába egy hajtipajtigyerek. ..
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Pólópokol Tréfli, szar, fos 2009.11.23 11:34:00
Van egy bora Thummerernek, aminek azt a nevet adták, hogy Tréfli. A tréfli a héber terefah (nem kóser) szóból származó jiddis kifejezés, mely magyar szlengbe tré formában ment át. A tréfli jelentése a jiddisben nagyjából az 'értéktelen', 'használhatatlan', 'rossz' kifejezéseknek…..