Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anoním alkoholista

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Ünnep kapcsán, Szemelynek ismét sikerült az országos média látókörébe kerülnie. Hiszen mint kiderült a híradásokból, az országosan bejelentett 658 rendezvényből, csak négyen kellett a rendőrségnek intézkednie, és csak egyedül Szemelyben került sor erőszakos…..
anoním alkoholista 2010.03.23 19:14:20
@ZÉTA: kissé érdekes hogy ön kéri számon az értelmes vitát mert ön csak a felszines dolgokat látja és ami nem egyezik az ön álláspontjával azt helyből elutasitja. és talán elkéne gondolkozni hogy mik azok a tényezők amik a fent emlitett fröcsögő gyűlöletet utálatot és rosszindulatot kiváltják.
anoním alkoholista 2010.03.24 15:04:44
@ZÉTA: egy szóval se mondtam hogy ezek az indulatok helyénvalóak . kifejtem bővebben mire gondoltam mert úgy látom nemigazán volt érthető az ön számára. maguk provokálnak mindenkit és még csodálkoznak ha valaki akit megsértenek az vissza mer szólni.ennyit szerettem volna mondani de ebben ön csak megint azokat a szavakat vette észre mint például a gyűlölet és hasonlók.pár ember és köztük maga is csak azért válaszol a kommentekre hogy kötekedjen nem azért hogy értelmesen megvitassuk a cikkekben irt dolgokat.önt ezen az oldalon szerintem még senki nem birálta önt pedig maga folyamatosan ezt teszi a magával nem egy véleményen lévőkkel.és ez az amit "megérthetne már egy olyan farok mint ön".(hangsúlyosan idézőjelben mert nem használnék ilyen szavakat de ha már ön kezdte...)
Szemelyinfo "Dva" Kezdődik... 2010.03.06 12:14:08
2010...A választások éve...Megkezdődnek a hatalmi harcok kicsiny falunkban.Vajon ki lesz a "Király", kinek sikerül a legjobban megalázni és bemocskolnia mostani vezetést hogy aztán büszkén a helyére léphessen? Talán alegjobb megoldás az lenne ha mindjárt kampánycsenddel…..
 2010. február 11-én, a szemelyi képviselő-testület tagjai, -a három hallgatag, és a két értetlen-, a Mindenható Kovács Pál vezényletével testületi ülést tartottak. Az apropó, hogy szentesítsék a szentesíteni valókat, és nem utolsósorban az új körjegyzőnő hazai…..
anoním alkoholista 2010.02.18 19:15:13
@donki: kérdeznék valamit. ha annak amit itt össze hord van is némi valóságalapja akkor a falu bármely lakója abból mit érez a bőrén?de leginkább maga mit érez ebből a bőrén? és ha azok a dolgok amiket leírt igazak akkor azok önt hogyan érintik? talán maga a megfelelő személy a polgármesteri posztra vagy mit próbál minden áron bebizonyítani?és ha most más lenne a vezetőség akkor a helyzet is más lenne? észre vehetné már hogy amit ön elképzel vagy ahogy ön látja a ezeket dolgokat nem 100%-osak, a maga szempontjából vannak kihegyezve, és ha tényleg változást akarna és komolyan gondolná amit leír akkor valamit tett volna ezért.de persze egyszerűbb az interneten mindenkit kifirkálni.
anoním alkoholista 2010.02.19 20:01:32
@ppalifan1: hát talán ha végig olvastad volna a többi kommentet meg a cikkeket és nem lettél volna szövegértésből kettes az általános iskolában akkor akkor értelmet nyernének az egymást követő mondatok.
Szemelyinfo Abszurd Húsvétojás! 2009.04.12 18:00:00
 Az elvetemült nyúl, dacára, vagy éppen a beharangozott megszorító intézkedések hatására, de az is lehet, hogy talán utoljára, könnyítve magán egy hatalmasat pottyintott. Tette mindezt a Nagy Szemely Királyság felségterületén. Figyelembe véve, hogy csak úgy ukk-mukk-fukk…..
Komor "úr" és társai ismét bebizonyitották milyen szegényes,beteges és sötétaz ő lelkiviláguk. Elég undoritó és erkölcstelen húzás belekeverni a gyerekeket ésa Mikulást az ő gyülölködö primitiv hadjáratába. Hogy a Donki "urat" már gyermekkorában is…..
anoním alkoholista 2010.01.04 15:04:31
@O_verdose: van némi igazság a mondandódban! ez a turulspot meg a másik blogba is írt kb ugyanennyi értelemmel mint most. azt hiszi ő a faszagyerek mert mindkét oldalon állókat kritizálja.
Szemelyinfo Kamu-Nyúz 2009.12.15 17:37:00
 Ismét megjelent a „Szemelyi hírmondó, glasnik”, a Szemely község Önkormányzatának hivatalos lapja. Az immár harmadik –„ünnepi”- számból örömmel értesülhetünk, hogy az újságot az utókor számára is elérhetővé tették, hisz a Nemzeti…..
anoním alkoholista 2010.01.03 18:39:20
@donki: nos mindenek előtt köszönöm a választ nagyjából erre számítottam!egyébként azt a mondatot nem vártam volna öntől hogy 'ne süllyedj a köpködők szintjére' ugyan is az írásai sok esetben sértőek.engem semmi féle rosszindulat nem hajt csak elolvastam az irományát és ez alapján leírtam a véleményem. szerintem volt már aki ennél sokkal keményebben bírálta önt mellesleg jogosan.lehet hogy ön és az ön szimpatizánsai úgy vélik hogy az én kommentjeim leégetnek engem sokan viszont úgy gondolják hogy volt némi igazság abban amit írtam.amúgy ha önnek nem teszik a faluÚjság az sem kötelező tananyag viszont abban a lapban nem hiszem hogy bármi sértőt olvashatott.a nick nevemről csak annyit hogy ez csak egy név engem nem vitt még el a mentő részegen tisztelettel (a szüleimmel leegyeztetett): anoním alkoholista
Szemelyinfo Hagyományosan 2009.12.06 22:35:00
Hagyomány alatt általában az elődök örökségéből azokat a cselekvéseket, dolgokat értjük, amelyeket nemzedékről nemzedékre változatlan formában tesznek és készítenek az adott társadalom tagjai szociokulturális öröklés (beleszületik az egyén az adott társadalomba és…..
A szemelyi együttgondolkodók körében már többször is felvetődött -hol titokban, hol nyilvánosan-, hogy Szemelyben van-e, és ugyan lesz-e élet Kovács Pál után?A kérdés puszta felvetése, nemisolyan régen még felért egy istenkáromlással. A válasz csak egyértelmű NEM…..
anoním alkoholista 2009.12.26 17:50:25