Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tyuki

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Távol a fikától Galéria II. 2012.10.06 20:15:20
A kapcsolódó blogbejegyzés, A másik Doha képgalériája. (A képek itt is elérhetők teljes méretben a kis képekre kattintva.) Kellemes nézelődést!..
Távol a fikától Megérkeztem! 2012.10.01 12:54:16
Jó, egy kicsit csaltam, valójában most, amikor ezt írom, még nem érkeztem meg, de mire Ti olvassátok, addigra már igen! Most kicsit előre dolgozom. Pillanatnyilag épp valahol a Fekete-tenger fölött repülünk, már közel a török partokhoz. A térképet elnézve arra is rájöttem, miért tart az út öt és fél…..
A Haza és Haladás Alapítvány internetes oldalán 2011 decemberében jelent meg egy hosszabb lélegzetvételű elemzés a trianoni békéről, illetve annak politikai következményeiről a mai Magyarország számára. A tanulmány lényegében egy új, friss baloldali narratívát próbál…..
tyuki 2012.02.23 22:43:18
@Unionist: passz... max. nekifoghatnék itt gyorsan wikizni. valószínűleg sok mindennek nincs értelme és nem biztos, hogy meg tudjátok győzni egymást rondával. de lássuk be: azt leírni, hogy hunyadi mátyásnak semmi magyar identitása nem volt.... ennek nem volt értelme. (nem vagyok féltéglás magyar)
tyuki 2012.02.23 23:01:18
@Unionist: utánanéztem...kösz. de a középkorban nem volt ennek különösebb jelentősége. az utókorban lett ez fontosabb. pl a hunyadiak, román - magyar kisajátítás. főleg román, hisz mátyás katolikus volt és nem beszélt románul...
18/02/10 – Sea Day Van egy dolog, amit mindig is szerettem volna kipróbálni (hűűű... tessék mondani, ez itt a 'Kezdjünk hülyén egy történetet' verseny megyei döntője? Neveznék...) Na, szóval újrakezdem: rengeteg olyan dolog van, amit mindig is szerettem volna kipróbálni, ebben a bejegyzésben ezek…..
Távol a fikától Hámlik a képem 2010.02.07 10:20:00
06/02/10 – Port Canaveral, FL Ma találkoztam a két legbalfaszabb utassal, mióta hajózom. Oké, az amerikaiak ugyebár legendásan hülyék, ezt már azelőtt tudja az ember, hogy idejönne, de még ezzel a felkészültséggel is sokkoló testközelből megtapasztalni a mindent elemésztő sötétséget...
28/01/10 - Costa Maya, Yucatan, MX Nem is meséltem még Nektek, hogy a "sohasem veszek magamnak dohányárut" című elvem pár évvel ezelőtti dicsőséges feladása után a minap egy újabb "örökérvényű" elhatározásom mögül sikerült kihátrálnom: bizony, most már én is megtalálható vagyok a…..
15/01/10 - Sea Day Egy születésnap (harmincnegyedik?? baszki!!!), ami Nélkületek egyáltalán nem lett volna születésnap, merthogy itt ilyen dolgok nem igazán tudják megtörni a mindennapok monotonitását. Én sem voltam egyáltalán szülinapi hangulatban (bár a többiek terveznek nekem valamit estére, mert…..
Távol a fikától Fogam fehérje 2009.11.27 19:34:00
27/11/09 – Jacksonville, FL - T-minus 37 days Úgy döntöttem, kimutatom. És ahhoz, hogy ezt megtehessem, az elhatározáson kívül mindössze a fogaim eredeti színére volt szükségem, ezért felmentem a tizenkettedik szintre, a Spaba és - híven ahhoz az elhatározásomhoz, hogy a bónuszpénzeimet mindig…..