Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jancsi ,,pöpec''

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Távmunka, Otthoni munka borítékolás, havi 80-100 ezer forint kerseti lehetőség.Sok ilyen állás hirdetés van, és annál is több rossz tapasztalat. De most találkoztunk egy jabb céggel. Álláshirdetés szövege: Otthoni dolgozókat keresünk borítékolási munkára. A munkaidő…..
Sziasztok!A kiadóval leveleztem, azt mondták jövőhét hétfőn kezdik el feladni a karosszériákat [holnap, 12. 20.], aki már szerzett be karosszériát újságárustól, stb, az már festhet, matricázhat. Nekem is sikerült beszerezni egy kasznit, egyik kolega segítségével [ezúton is…..
jancsi ,,pöpec'' 2010.12.31 17:26:28
Sziasztok!Mivel nem kaptuk meg sem csütörtökön, sem pénteken az aktuális csomagot, ezért most teszek ki pár képet az aktuális állásról, annak aki még esetleg nem szerelte össze a…..
Az esetleges találkozó, és szeméyles kíváncsiságom miatt meg kell kérdeznem ki melyik városban építi az Autót? Csak a jöüvőbeli helyszínválasztás miatt. Bár még elég messzinek tűnik, nem tagadom:)..
               Azok kedvéért akik nem kezdték el az összeszerelést, hátha meghozza a kedvetek!..
jancsi ,,pöpec'' 2010.02.23 21:57:29
jancsi ,,pöpec'' 2010.02.23 22:04:44
auto.indavideo.hu/video/MINI_DRIFT_3/ bocsi a linkek bemásolásáért,ez a jó.
Hogy őszinte legyek hossz éveken át annyit mondott nekem az a szó, hogy egy nagy kerek doboz az autók hátsó tengelyének közepe fele... Aztán ahogy egyre többet néztem a Discoveryt lassan lassan egyre konkrétabb kép alakult ki bennem róla. Az vezetett rá leginkább erre az egészre,…..