Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Astar Seran

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás egy kis kútnál tankolt, mielőtt lerobbant a kocsija. A szerviz szerint a benzinnel volt a gond, ami vizes volt és mocskos, így nem kevés kár érte. Tamás ezután hiába reklamált, a kút vezetője már nem tudott mit kezdeni a panaszával, mivel nem azonnal a lerobbanást követően…..
Astar Seran 2010.01.23 12:11:42
@Jankove: Akkor most olvasd szépen vissza azt, amit Te írtál és azt, amit én írtam! Te is egy egész rendszert írsz le! Tisztában vagy-e vele? :-DDD
Bontsuk csak szépen alkotóelemeire és ott lesz a megoldás...de gondolom ezt nem kell magyaráznom, hiszen elvileg értesz hozzá! A tisztításról pedig ne vitatkozzunk, hiszen egy nagyon apró, oda nem illő dolog is képes részleges, illetve teljes dugulást eredményezni... Ezekre a kis piszkokra elsősorban a mai, modernnek mondható nagynyomású befecskendezési rendszerek érzékenyek. Persze a szerelő szempontjából érthető, hogy egy nagyobb egységet akar kapásból cserélni, mint a kicsivel bíbelődni, de az állításomat továbbra is tartom!
Astar Seran 2010.01.23 12:27:57
@müszi: A kondenzvízre gondolsz? Az bizony kémiai folyamatok eredménye, úgyhogy nem nyert!
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Kedves Munkahelyi Terror!   19 évesen, az első komolyabb munkahelyemen találkoztam a munkahelyi szexuális zaklatással. Irodai munka volt, egy ismerősöm ajánlott be, korábban ő is dolgozott a cégnél, de egész…..
A konfliktuskezelés extrém módját választotta Mikulás előestéjén egy gödi söröző üzletvezetője. Egy szalagavató jó nagy közönsége mulatozott a helyen, amikor hajnalban egyszer csak kulcsra zárták az ajtót, és negyedórán át nem engedtek ki senkit, mivel valaki megfújt egy…..
 Magukból kikeltek tucatjai töltik meg dühöngő hozzászólásaikkal a kommentfelületeket: januártól a műszakin alkalmatlan járművek nem csak megbuknak, de ki is vonják ezeket a forgalomból.Egy tipikus, még nem is váladékot köpködő hozzászólás valahonnan, a tipikus, magyar…..
Így a nullás évek végére lassan az összes háztartásba eljut a hír, hogy a videómagnónak annyi (most hogy perceken belül a dvdk is eltűnnek). Ott rohad viszont mindenki polcán legalább egy, jó lenne túladni rajta, de ennyi vassal nem indul el ember színesfémkollektorhoz. A legjobb…..