Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fotóblog

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zseniális, mire nyomják el az amerikai adófizetők pénzét drogprevenció címén. Drogriporter találta a Nemzeti Ifjúsági Drogellenes Médiakampány (National Youth Anti-Drug Media Campaign) tavalyi szájtját, ahol különösen hátrányos helyzetűnek, gyakorlatilag magatehetetlen…..
"Nem bírtam megállni, hogy le ne fényképezzem Dugót, az iciripiciri egy hónapos madárpókot és el ne küldjem nektek! És igen, az egy 1 forintos mellette. Ő egyébként egy Grammostola rosea red color form madárpókocska, és ha kb 5 év múlva megnő, így fog kinézni" -…..
Pedig a szag az fontos szerepet játszik a párválasztásban. Állítólag. Mindenesetre ha nem tetszik a másik szaga, akkor ott tényleg baj van, úgyhogy lapát.Kedves Szhb!  Én a (32 éves) nő megkedveltem egy velem egyidős férfiembert (továbbiakban FE). FE kedves volt, humoros,…..
Konzervatórium Antijuppizmus 2008.05.12 08:25:00
Lovastelky Marcellnek a Polgári Szemlében megjelent írására reflektálnék, szerfelett. Kezdjük a dícsérettel. Tetszik, hogy a cikk vége fele mintha magához térne, és egyrészt az egyéni felelősséget is hangsúlyozza, másrészt felismeri, hogy ezek a dolgokat egypár radikális…..
Jó, jó az odáig rendbe van, hogy Istenhez való viszonyunk megváltozott. Az is rendbe van, hogy sokan tagadják Isten létezését, elvégre a tagadás viszi előbbre a világot. Az viszont nagyon nincs rendben, hogy az ateisták intelligensebbnek gondolják magukat a hívőknél. Elvégre…..
Néhány hete közöltük blogunkon Hraskó Gábor írását Az eltűnő pszí nyomában címmel, melyben a szerző markánsan szkeptikus álláspontot fogalmazott meg a tudományos módszerű parapszichológiai kutatásokkal kapcsolatban. Interjúnkban a téma (alighanem egyetlen) hazai kutatóját faggattuk arról: vajon…..
Subba Géza, aki jogász 2008.02.29 15:44:03
Egyfelől úgy tűnik, hogy a - magyar - Playboyban átvették az irányítást a rendőrök és ennek köszönhetően a hivatalos hatósági közlemények robothangneme végre megjelenhetett a lap fülledt hasábjain is. Másfelől, Géza, aki jogász, elvárja a nőtől, hogy lenyelje az…..
hivbosszu Megítélve 2008.01.10 19:54:00
Ki a vesztes? Mégis, kinek az élete?! Kinek az életéről van itt szó? Kit védenek a törvények, és mit engednek meg? Teszem fel a kérdést saját sorsomra utalva egy régi színdarab címe után szabadon. Ami velem az utóbbi napokban történt, azt nem kívánom senkinek, mert…..
Nem hiszitek el, hogy ki lesz az idei operabál sztárvendége! Alap esetben persze ki a fenét érdekel, de az alább következő, minden ízében remekbeszabott hírre kárörvendően kaptuk fel a fejünket: Február 2-án rendezik meg az idei Budapesti Operabált. A rendezvény sztárvendége a…..
fotóblog 2008.01.09 20:13:29
Vége az évnek végre. Mivel idén semmi jó nem történt, ezért nem összegezünk, mert nem akarunk egy Arany János-i hídavatást előidézni. Történetünk szilveszterkor játszódik, éppen 8 éve történt. Javaslom mindenkinek, hogy január 1-jén ne szakítson, ne koptasson. Bár a faszt…..
Az ember (Homár) azt hinné, aranyvasárnap a boltosok még a csavarokat is meglazítják a polcokon, hátha azokat is elviszik. Ehhez képest Wilsont azért dobta ki a biztonsági őr egy DM-ből, mert túl sokáig nézelődött és neki nem volt kedve utána járkálni:A tegnap estém nem alakult…..
Úgy látszik, hogy amit a legliberálisabb európai államról már régóta rebesgetnek, miszerint fel fognak lépni a kábítószer és a prostitúció ellen, hamarosan bekövetkezik. A Hírszerző cikke szerint ugyanis elkezdik kitisztítani a belvárost, ezáltal coffee shopok és…..
Az emberi test csodálatos átváltozásai sorozatunkból: Jenny előtte: Jenny utána: ..
Egy féktelen buliban találkoztam egy a sötétben helyesnek tűnő fiúval, akivel igencsak szimpatikusnak találtuk egymást, a  buli után másnap azonnal hívott, és megbeszéltünk egy randit. Ő ajánlotta a helyszínt: Westend, mert szerinte ott a legpraktikusabb találkozni, a…..
Viktor küldte e képet, erről a csókos szájú, a szőnyeggel a legmesszebbmenőkig harmonizáló színű és mintájú tengerimalacról. "Egy apróság, ami szomorú, sajnos szegényke elpusztult már. Emlékét őrzi ez a kép" - osztotta meg velünk a szomorú hírt olvasónk...
fotóblog 2007.06.14 02:19:29
Lehet kritizálni a magyar szinkront, de csak addig, amíg nem hallgattunk bele, mondjuk egy szinkronizált X-aktákba a Pro7-en. Ott Scullynak egy negyvenes, dohányos családanya adja a hangját, vagy lehet, hogy harmincas, de akkor férfi. Rosszabb, mint a nyolcvanas évek kalózvideóinak unott,…..
Bár rendszertanilag távol állnak egymástól, sok a hasonlóság a prérikutyák és a szurikáták között. Mindkét faj nagy kolóniákban, kiterjedt üregrendszerekben él, csapatszellemük kiváló, őrszemeik hasonlóan, felegyenesedve őrködnek. A fő különbség köztük az, hogy a…..
fotóblog 2007.06.06 11:49:34