Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ka.ma

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noémi hetekig várta, hogy az Angliában élő rokonához megérkezzen rendelése, aztán, miután a rokon hazajött, már csak a pénzt szeretné:Május 31-én rendeltem erről a következő oldalról pár dolgot: http://www.lookfantastic.com. Egy brit webshopról van szó, elvileg ingyen…..
Kiváló videó, igaz angol nyelven, de minden szava aranyat ér. Azoknak szól, akik azt hiszik, csak ők tudják normálisan, horrible dictu, helyesen használni anyanyelvüket, és ebbéli véleményüknek minden fórumon hangot adnak, ha kérik erre őket, ha nem. ..
w A jobbik és a legjobb 2010.06.01 05:00:00
A Legjobb Párt nyerte a reykjavíki helyhatósági választást, egy poénpárt, amely direkt hülyeségeket ígért, és előre szólt, hogy hazudik. A hivatásos izlandi politikusok már a létezésétől meg voltak sértődve, hogy ezek viccet csinálnak az ország sorsából. De nagyon nem…..
ka.ma 2010.06.01 14:22:14
Nem a magyarok talaltak ki, az angol "monster raving loony party" <en.wikipedia.org/wiki/Official_Monster_Raving_Loony_Party> '63 ota letezik, es az idei helyi onkormanyzati es parlamenti valasztasokon is rajta volt a jeloltjuk a szavazolapon. Bar most sem jutottak be a parlamentbe.
A vilég legviccesebb és legkedveltebb autós műsora, a Top Gear legutóbbi adásában volt egy jelenetsor, amiről a készítők azt próbálták elhitetni a jónéppel - legalábbis reakcióik, a szöveg, a vágás és a kommentár ezt sugallta - hogy James May műsorvezető élete is…..