Regisztráció Blogot indítok
Adatok
5percmeszelő (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi nem ismertük Barney-t, a lila dínót (mi csak ezt a Barney-t ismerjük), a lányos szülők biztosan többet tudnak róla. Bé kislánya is nagy rajongó, így megkapta anyukájától a kedves kis állat karácsonyi kalandjait DVD-n is. Sajnos az első lemez hibás volt, de a későbbiekben…..
5percmeszelő (törölt) 2009.12.31 14:53:23
@Deniga:
Az Artisjus rányomja minden üres adathordozóra a sokforintos matricáját.
Ha vesz valaki egyet és nem tölt le rá filmet akkor őt lopják meg!

www.technet.hu/techtud/20090425/mit_kepzel_magarol_az_artisjus/

"Artisjus: Az üres hordozó díj ugyanis nem büntetés, nem szankció. Épp ellenkezőleg: ez a díj teszi azt lehetővé a nemzetközi és európai háttérszabályok nyomán, hogy Magyarországon a tisztán magáncélú film- és zenei másolatok ne legyenek jogsértőek."
A Minisztérium munkatársa leküldte a listát, hogy kinek hová kell leadnia az igénylést.Mellékelten felteszem, itt letölthető:szeretetszolgalat.blog.hu/media/image/Fizet%C3%A9sek/Kirendelts%C3%A9g%20jegyz%C3%A9k.xls FONTOS!A megelőlegezés a MÁK Illetményszámfejtés éretmezése…..
5percmeszelő (törölt) 2009.12.17 08:30:28
@mahjong: Az egyes dolgozók papírjainak semmi közük nincs egymáshoz azon kívül, hogy egyszerre adják le őket. Nem utasíthatják vissza mindet azért, mert némelyik nem jó.
Ma két intézményben három állami szervezet képviselőjénél tárgyalt a négy meghatalmazással rendelkező vezető.Minden megbeszélésen megerősítették, hogy a dolgozók kifizetésének kérdése napirenden van még kormány szinten is.Valóban nehéz tényeket írni a mai napról, mert…..
5percmeszelő (törölt) 2009.12.04 15:25:41