Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KinGa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Így találkoztam Rekop Gyurival.... "....bejön egy forma...." :D Na hát az voltam én. :D a sztori kicsit szinezve lett hogy még viccesebb legyen a történet. Amúgy mi is röhögtünk hogy zuhanyóban ismertem meg. Az este folyamán még egy párszor összefutottam Gyurival, és…..
Zsók Levente Buszozás 2010.01.20 16:19:43
Hihetetlen, hogy menyi poénos történetet lehet összeszedni egy buszállomáson. Tegnap utaztam haza Csíkszeredából Dánfalvára a Csíkszereda-Balánbánya buszjáraton (hadd legyünk pontosak) és már jól kezdődött az egész. Megkérdeztem az információs irodánál a…..
Az élet nagy igazságai: 1) Nem tudod elérni az összes fogadat a nyelveddel. 2) Az összes idióta megpróbálja, miután elolvasta az elsőt. 3) Az első igazság hazugság. 4) Vigyorogj most, mert idióta vagy! 5) Olvasod a viccet. 7) Nem vetted eszre hogy a 6-os pont hiányzik. 8) Most nézted…..
Zsók Levente Nyelvtörő 2009.12.16 14:03:42
Nem tudom, van olyan szakma hogy nyelvtörő író vagy szerkesztő? Talán logopédusok írják ezeket a nehezen kimondható vagy kimondhatatlan versikéket. Arra gondoltam, hogy én is írok egyet, remélem nincs nyelvtörő kritikus, mert ennek nem nagyon örülne. Tehát az életem első…..