Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laciapu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelemelterelés, besurranás majd lopás II. Sztori: Hat éve költöztem el a régi házból, de volt szomszédommal, Szabó Pista bácsival nagyon jó kapcsolatban maradtunk. Köszöntjük egymást névnapon, születésnapon, mondjuk nem nehéz észben tartani, Pista bátyám csak két…..
Idióta kacatok Pendrive sznoboknak 2007.11.22 07:56:00
3-6000 dolláros árához képest csak 1 giga? Itt nem ez számít, hanem az, hogy van aranyból, ezüstből, fehér aranyból és még kitudja miből, a lényeg, hogy rajta van a szokásos Swiss Army logó. ChipChick..
laciapu 2007.11.22 17:18:35
Ez mekkora volt már! Stohl Bordás őrnagy Buci András elzakózott élő adásban. A 'lépcsőről szmokingban lazán lesétálás' című műsorszám nem sikerült neki, rendesen hempergőzött is, mint egy felborult katicabogár. Szegény, a lábával mostanában nincs jóban. Ez még mind…..
Képet fest a kompánia, olcsóbb a disznó, mint a fagylalt, a kapitalizmus pusztulásba vezet, a főnök és a karrierlehetőség motivál, kupleráj a bécsi tőzsdén, Imruska pénzét akarják, Lendvai Ildikó megasztár lesz. Írnak a lapok, mi meg lapszemlézünk. Részletek erre>>..