Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mickómaci

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Terminator a nagyvason Nagyon finom vagyok, ha azt mondom: a T4 Mototerminatorai nem lettek olyan legendásak, mint az a Fat Boy, amit nem sokkal a Terminator 2. forgatása előtt mutatott be a Harley Davidson - a film világhírnevet adott neki. Nem kizárt, hogy az okos termékelhelyezésnek…..
A Born Free az egyik legszimpatikusabb amerikai motoros buli. Hangulata egyedi, semmi köze a sturgisi és daytonai nyugdíjas-özönhöz. Nem óriási bazár, hanem aránylag bensőséges mulatság az old-school chopperek és bobberek szerelmeseinek. Az akciót Amerikában is alig ismerik, de ha…..
mickómaci 2011.04.10 08:18:28
:D
A Kolontár határában levő egyik zagytároló gátszakadása következtében négy ember meghalt és több mint száz ember megsérült, égési sérüléseket szenvedtek a rájuk zúduló lúg következtében. A tragédia borzalmas, az emberek nagy része nem tud és nem is kíván…..
mickómaci 2010.10.07 19:44:03
Kis túlzással kijelenthetjük, hogy a Dacia standja az egyik legüdébb színfolt a Párizsi Autószalonon. Semmi elektromos vacak, nem hirdetik, hány grammot sikerült lefaragniuk a blue-efficient-űrtechnológiával - egyszerűen és őszintén odateszik, amijük van. Logan, Sandero, Stepway,…..