Regisztráció Blogot indítok
Adatok
intizar

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juhász Péter vagyok, 37 éves, a Lehet más a politika egyéni képviselőjelöltje Pest megye 5. számú választókörzetében. Fóton lakom immár 6 éve, nős vagyok, egy fiúgyermek édesapja… Na és akkor itt álljunk is meg egy pillanatra! Kinek mi köze a gyerekemhez?  Minden…..
intizar 2014.01.17 13:53:16
@a 17 éves Parker Schnabel: Intelligens olvasó. Példának írta, hogy így nézne ki a "szabályos" politikusi bemutatkozó. Egyébként nem tudjuk, hogy őneki van-e gyereke, milyen, stb.
El lehet-e hagyni a húst, az állati eredetű termékeket mindennapjainkból? Ha igen, miért? Hogyan? És egyáltalán, mi tartozik ebbe a kategóriába? Ahány vegetáriánus, annyiféle válasz lehetséges e kérdésekre. Alapvető elvek, irányok azonban egyértelműen felismerhetők: ezekről…..
Nem tudom, ismeritek-e azt, akiről beszélni akarok. Elég ellentmondásos figura. Egyrészt rajonganak érte, 4-500 ember jár el hetente a hittanóraszerű „kedd esti alkalmaira”, másrészt vannak, akik kígyót-békát kiabálnak rá és legszívesebben azonnal máglyára…..
intizar 2013.02.17 01:13:50
@zzsuzsici: Khm... az én részemről is tréfa volt. Merő léhaság. Sajnálatos módon mulatságos dolognak tekintem a vallást. De többször nem teszek ilyen nyilvánosság előtt, mert láthatóan áthág bizonyos érzékeny határokat.
Ezt a táblát a szebb napokat látott Közvágóhídon lőttem - ott próbálunk ugyanis a zenekarunkkal, de becsszó nem mi voltunk. Viccesnek ugyan nem vicces, viszont olyan mint az állatorvosi ló, mindent kihozott belőle az átalakító, amit csak ki lehetett. Ha igaza van Szily Lacinak…..
Anyukám kijelentette, hogy ez nem mehet így tovább, és hogy vagy szakítok vele, vagy beszélni fog a pasi a feleségével. Sziasztok Szakitosok! [elnezest, de ekezetek nelkul fogok irni, a billlentyuzetembol kifolyolag.] tegnap talaltam ra az oldalatokra es gondoltam, en is leirom a…..
Megint valami nagyon jó és nagyon eredeti, amolyan exkluzív, kizárólagos, csakéntudomjólhogykellcsinálni silóval akartam a családomat kényeztetni, ezért úgy döntöttem, hogy piréz lepény leszen. A pirézek már Krisztus előtt 240-ben fejlett lepénykultúrával rendelkeztek,…..
A szánalmason találtuk szerintünk minden idők leghatásosabb állateledel reklámját, ami nagyon is profilunkba vág, hiszen elképesztően cuki. Lassított felvételen láthatjuk, ahogy a különböző blökik rámozdulnak a feléjük dobott falatra. Lebegő fülek, hullámzó szőrök,…..
intizar 2010.03.06 11:49:03
@koriander: az elején is a cicamaci volt, szeretném is megkérdezni, hogy ő mi fajta?
  Az MTV Gáspár Evelynje hihetetlen átalakuláson ment keresztül. Jól áll neki a szőke, a mini, és ha nem fogy tovább, csak gratulálni lehet a makeover-hez. A New York Fashion Weeken sétáltatta meg új formáját.  ..
intizar 2010.03.03 04:00:53
A természet leánya nap mint nap szembesül az őt körülvevő nagyváros minden szennyével és élhetetlenségével. Zavarja a füst, a rengeteg intoleráns és agresszívan lökdösődő ember, a sok bóvli és a gyatra minőségű áru, amit minduntalan megpróbálnak rásózni. Rájön, hogy…..
Scarlett Johansson már nem csak a Mango arca, hanem egy táskát is tervezett a spanyol cég számára. Ő azonban - ellentétben sok celebtársával - nem öncélúan designerkedik, hanem jótékonysából: a Haiti áldozatok megsegítésére.A táska márciustól világszerte kapható lesz majd a…..
Legszívesebben gúnyolódnék azon, a magyar választók nagy része mennyire buta lesz, ha gazdasági kérdésekről van szó. Nevetnék azon, hogy egyébként értelmes emberekből kijön a félhülye énjük, és olyan alapvetéseket sem képesek felfogni, amiket normál esetben magyarázni sem…..
Én nem tudom, miért, de nagyon el van cseszerintve ez a világ. Egyszerűen nem lehet normális pasit találni. De tényleg képtelenség, mintha kiirtották volna őket a föld színéről. Elmesélem a kálváriámat, hát hogy okuljatok, meg hogy tudjátok, mire érdemes figyelni. Ott kezdődik…..
intizar 2010.01.24 21:02:20
@biboreso: Nem az a címe az egésznek, hogy görbe tükör? Vagy már ez a fogalom is egyetemi tananyagnak számít?
intizar 2010.01.24 21:08:42
@Veér Farkas: Ha már a hülye picsát ily frappánsan leleplezte, hadd hívjam föl éber figyelmét egy gonosz szélhámosra. "Így írtok ti" címen egy egész sor álnév alatt tett közzé fölháborító hülyeségeket. De kiderült az igazi neve! Karinthy Frigyesnek hívták! Szégyen, gyalázat!
Sárdobáló EuroVici 2010.01.24 07:00:00
Azért a környezetvédőkre sem szabad mindig hallgatni. Ezúttal hatvanas évekbeli szinten akarják tartani az európai vasúthálózatot. Bizony, az alagutak, különleges pályák értékes természeti területet vesznek el, és rontják a kilátást is. Azonban az elsődleges közlekedési…..
intizar 2010.01.24 14:55:09
@Talon Karrde: pl. Budapest-Berlin. De van még sok. (Pedig én is vonatpárti vagyok).
intizar 2010.01.24 16:34:08
@bestpixel: Igen, repülővel meg kb. négy óra. Óbuda - BKV - Ferihegy - Schönefeld - S-Bahn - Weissensee (Berlin másik vége). Caeterum censeo, vasútpárti vagyok. De akkor is.
  Hácsé interjúja Meszliner Szabinával már publikálása előtt is klasszikus volt - nem csoda hát, hogy Professor Pizka - régi olvasónk - úgy gondolta, folytatja. A Playmate-ek és szépségversenyzők gyári tartozéka. A szerepe az, hogy a kislányát a lehető legkevesebb…..
autózz! Ledudáltam egy rendőrt 2010.01.19 17:13:00
Kicsit kapkodós napom van, úgyhogy megkíméllek most titeket a kétezer karakteres bevezetőmtől, csak annyit írjatok meg, hogy szerintetek Sara helyesen járt-e el, amikor a lentiek megestek vele nemrégiben... II. kerületben a Törökvész úton haladtam „lefelé” az Eszter…..
Bennem speciel eléggé felmegy a pumpa a Dzseniferek, Dzsonik, Dzsokik, Ronaldók és Sziksztínek hallatán. Manapság sajnos egyre gyakrabb az ilyen jelenség...Erre most itt van ez az Avatar. Biztos jó film, nem láttam. De aki erről nevezi el a gyerekét, annak gondolkodás nélkül két…..
intizar 2010.01.19 20:48:45
@szándokán: Kicsi cica! Ezt a blogot itt bünti blognak hívják. Ezért javasolnak rajta az emberek büntetéseket. Ez egy amolyan társadalmi indulatlevezető játék. Végrehajtó hatalmuk nincsen. Érted? VICC.TRÉFA.
intizar 2010.01.19 22:39:32
intizar 2010.01.19 22:40:31
@Anke: Mária lehet, hogy nincsen, de Liliből, Csengéből van vagy három csoportonkint. Ezzel nem azt mondom, hogy nem szép nevek.
A tegnapi poszt alatt kialakult párbeszéd felvetett egy csomó érdekes kérdést. Ezért azt gondoltam mielőtt a történettel tovább lépünk, megpróbálok válaszokat keresni ezekre a kérdésekre. Teljesen jogos kérdésként merült fe a következő: "Fényeske! Nem…..
Varánusz Meztelen tagság 2010.01.16 08:00:00
Ennek a videónak a linkjét most kaptam mélben. Aki küldte pontosan tudta, ugrani fogok rá, bármennyire lerágott csont is a téma. De azért nézzetek bele: Ezúttal is sikerült az agyamba tolni a vért. Nem álszemérem ez, férfiként nagyon is tudom értékelni a szép női testet. A…..
intizar 2010.01.19 16:04:18
@Pong: Valamint kisebb testű majomkollegáik, esetleg a rivális banda gyermekcséit eszegetik (csimpik)... de lehet, hogy rájuk már hatott az emberek csúnya húsevő propagandája.
  Él egy deák (magyarul értelmiségi), ha már kell, tiszaistenmögén, hát megfogadja, ő kardigános, fehérharisnyás, lakkoscipős suk–sük téeszparasztlyányt nem vesz el, csakis olyat, aki hétköznap is Locker meg J.F. Gee farmerben, matróztrikóban jár és Poe–t,…..
Vigyázz, mert turisták jönnek Csak saját szemüknek hisznek Tétlenül ne állj itt dísznek Vigyázz, mert turisták jönnek!   Aktuális, nyilván túlzott aggódásom következik. Egy francia bíróság 4500 euróra büntetett egy önkormányzatot, mert hozzájárult II. János Pál…..
intizar 2010.01.12 20:11:35
@br: Ezzel csak egyet tudok érteni, úgy is, mint róm. kat. Semmi állami támogatást a hitbuzgalomnak!!! Hátszelet se! Akkor talán "politikusaink" is lepattannak az egyházak seggébe mászásról.
Varánusz A szülő nő is felelős 2009.11.30 11:29:00
Olvasom a ezt a cikket és elgondolkodom. Érvet és ellenérvet hallottam, olvastam már épp eleget. Jómagam nem értem azokat a nőket, akik az otthon szülést választják. Kockáztatják a baba és maguk életét is. Ha bármi komplikáció történik szülés közben, nem lehet azonnal…..
intizar 2010.01.12 19:04:57
@Fabius: Azért érdemes tudni, hogy Ms. Gerébnek még mindig elfogadhatóbb a halálozási statisztikája, mint bármelyik kórháznak. Egész egyszerűen van egy bizonyos százaléka a szüléseknek, ami nem sikerül. Ezt is lehet előre tudni, de természetesen nem a tomboló anyának lehet a legjobban elmagyarázni. Ami meg az általad fölsorolt érveket illeti - ami szerinted a nőket arra indítja, hogy otthon szüljenek - kb. annyira hiteles, mint azt állítani, hogy ha egy nő kocsit vesz, csak az érdekli, hogy piros legyen. Ennél sokkal húsbavágóbb okai vannak a kórházi szüléstől való irtózásnak, de ha azokat sorolnád, persze nem volna elég "ütős" a kis fölháborodásod.
"Gyakorlatias elképzeléseim vannak a gyereknevelésről. Minden gyerek szobájára kiteszek egy cetlit: ellenőrizni 18 év múlva." (Erma Bombeck) Egyre többször jut eszembe ez az idézet. Ma alig jöttem haza, máris fogadott a hír: unokahúgomat csoportosan verik az iskolában. A…..
intizar 2010.01.12 18:48:57
@Gladia Delmarre: Ebben már nem teljesen értek egyet - bár durva túlzásnak tartom "kolbászos" részéről, hogy rögtön az áldozat hibássága jut eszébe -, tudniillik nem igaz, hogy a különleges ismertetőjegyei miatt verik azt a gyereket, akit mindig vernek. Lehet, hogy ürügyül azt hozzák föl (van sapka-nincs sapka), de a lényegi ok valóban az, hogy azt a bizonyos gyereket lehet szekálni. Szemüvegért, szeplőért, hülye névért, nyápicságért - semmiért a világon nem bántják azt, aki "menő", és minden elképzelhető ürügyön bántják azt, aki "hagyja magát" vagy egyenes "kiprovokálja". Azért írtam ezeket idézőjelbe, mert igazából úgy van, hogy a gyerekek okosak és kegyetlenek. Megérzik, valóban megérzik azt a társukat, aki belülről gyöngébb. Mint az áldott galambok vagy a jámbor csirkék. Ezek képesek gyöngébb társukat halálra csipkedni.