Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GregDzsi

0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paige Spiranac-ot a golf Anna Kurnyikova-jának is nevezik ugyanis a sportoló elsősorban nem az eredményeivel hanem a kinézetével hívja fel magára a figyelmet. A 28 éves sportoló nagyon népszerű a férfiak körében amin nem is lehet csodálkozni ha megnézzük az Instagram oldalát. A népszerűsége ráadásul…..
GregDzsi 2021.06.11 13:50:45
@Androsz: Játszott. 18 éve nem játszik, ellenben boldog háromgyerekes anyuka - az ám a nem semmi:)
Karácsonyi készülődés jegyében vagy épp a mindennapos nassolás kielégítésére bő félóra alatt elkészíthetünk egy tál aprósüteményt vagy sós rágcsát. A tészta formára vágására és alakzatok kiszaggatására mutatunk néhány példát, melyek eszközei akár egyedi ajándéknak is megfelelnek, de pillanatok alatt…..
Furdancs Blog Az egyiptomi meló 2019.12.13 05:00:00
A rómaiak még sárkunyhóikat tapasztgatták, mikor Inhotep (egyiptomi főépítész és kvázi miniszterelnök) befejezte az első fáraó síremlékét. A piramis alakú, masszív építmény évezredekig hirdette nem csak a fáraó nagyságát, de az egyiptomi civilizáció építészetének fejlettségét is. Korábbi -…..
GregDzsi 2019.12.14 11:03:02
@gigabursch: a "négyzetköbláb"-bal nem az a legnagyobb baj, hogy nem SI, hanem az, hogy hülyeség. Az összes ilyen "ismeretterjesztő" csatorna hemzseg a lektorálatlan félrefordításoktól, amire nem mentség, hogy jószándékú laikusok követik el, vakon, a képet nem is nézve. Pl.: Wheeler Dealers: értékes tartalom, szórakoztató figurák, hozzáértő szaki épp' szakszerűen magyarázza a tárcsafék felépítését, a szinkron meg tolómérőről beszél (brake caliper = féknyereg, caliper = tolómérő). Sírtam:(
A giccs fogalmának ismertetésekor gyakran találkozunk a "Gombolyaggal játszó kiscica" példájával. Azonban a besorolást sohasem a téma, hanem a megjelenítés módja, színvonala határozza meg. Mai dolgozatom témája a fejlődés legmagasabb fokát elért szénalapú létforma, a macska képi ábrázolásának…..
A tükrösíteni kívánt csövek forgatással való csiszolása nem új ötlet. Kézenfekvő fúrógépbe fogni a vékonyabb munkadarabokat. Ha épp nincs otthon tokmányos esztergagépünk, a fúrótokmány maximum 11-13 mm-es kapacitása felett befogóeszközt kell barkácsolni...
Zoltán Erika: Casanova című dala jár eszemben, ahogy végső összegzést készítek a Hyundai HYD-223 fúrógépről. A dal egy lányról szól, aki a különben vonzó fiatal férfi ismételt közeledését elutasítja a strandon, mivel futó kalandnál többet, elkötelezett és mély kapcsolatot szeretne kialakítani…..
A címben megfogalmazott kérdésre persze a legtöbben azonnal válaszolnak is magukban. Mióta az épületek utólagos hőszigetelése »divatba jött« nagyon sokan találkozhattak már azokkal a kézi műszerekkel, amelyek képesek megmutatni, hol vannak az épület hőszigetelésének kritikus pontjai, hol és milyen…..
GregDzsi 2019.01.25 11:24:16
@Meister: A többtízezer talán túlzás. Lehet, hogy csak szerencsés helyen lakom, de egy tizesből meg lehet oldani:
www.wiesztkft.hu/gep.php?action=reszletek&id=1429&kategoria=12&alkategoria=115&csoport=&extraakcio=&akcio=&shift=0&mi=
Ők Pilisvörösváron is fellelhetőek.
Furdancs Blog Robotok mindenhol! 2019.01.22 05:00:00
Alacsony a hazai robotmunkásosztály létszáma - rótta meg gazdaságunkat egy kimutatás. Mai válogatásunk bizonyítja, hogy az ipar bármely területén, még a munkafolyamat bonyolultsága miatt nehezen elképzelhető munkakörökben is lehetséges az automatizálás. Webáruház raktárában százával sürgölődő botok,…..
GregDzsi 2019.01.22 20:41:08
Nem szoktam gyorsan csereberélni az autóimat. A Cecíliám megvan tíz éve, a Karina öt éve, a kis gagyi AE86-ot pedig örökre megtartom, de legalábbis addig, amíg létezik a világon 13-as és 14-es gumi. Ám úgy éreztem, hogy 37 évesen már ideje felzárkóznom a felnőttekhez, nem lehet örökké boroskólát…..
"Ezt megcsíptük Oszi!" - Hangzott el gyakran a régi, népszerű televíziós sorozatban, de ahogy ők sem, mi sem sűrűn csípjük meg valójában, amit meg kellene.  Időnként azt gondolom, hogy az idő kereke körbejár és néha reccsenve ismétli a világunk önmagát. Tavaly ilyentájt is hasonló dologgal…..
Befektetési célból vásároltam egy három fázisú villanymotort. A három fázis nem játék, az ipari csatlakozók viszont nem olcsók, így nem áll dobozszámra otthon. Lassan körbenéztem a műhelyben, miről lehetne leoperálni ideiglenesen a csatlakozó dugót. - Gyere csak ide, kis…..
GregDzsi 2016.11.09 08:52:30
@kkm.furdancs: 4 eres vezeték értelmes ha tápot és vezértlést kell egy irányba vinni. Pl. RF termosztátok vevőegysége: N+L a vevő tápja, a másik kettőn kazánt kapcsol/szakít.
De ha kábelcsatorna nélkül akarsz alternatívan kapcsolni 2 fogyasztót, akkor is felmerülhet:)
Azt már megírtuk, hogy elindul a már a franc se tudja hányadik köztévés töltelékcsatorna, most éppen M5 néven költenek milliárdokat, hogy legyen az államnak ismeretterjesztő adója is. Nézettségi elvárás nincs (miért is lenne?), a cél a diákok és oktatók segítése, és lesz jó pár saját gyártású műsor.…..
GregDzsi 2016.09.23 14:17:20
@Torghelle AIR Sándor: a migránssimit kihagytad, pedig az mostanság beelőzte a buzilobbit, sőt az elnyomó ciszgendert is.
Szánalmas garnitúra, néha szórakoztató féleszűekkel a kommentek között.
"Olyan jó látni, hogy a magyar televízió semmit nem változik. Ugyanolyan csökött, kommunista, szívtelen, ostoba, nem nyitott és nem ambiciózus. Borzasztó" – mondta Kulka János D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című beszélgetős sorozatában. A műsorvezető ennek kapcsán elmesélte, hogy többször is…..
GregDzsi 2016.02.16 13:56:35
@bétaverzió: na, eddig olvastam a kommenteket. Ennyi a "sztori".
Jogosan hiányoltátok a 21 utált zenekaros cikkünknél a magyar mezőnyt. Ezt jelen írással igyekszünk is pótolni nektek! Mivel a közönség szava szent, a kedvetekért összeválogattunk egy kis háztájit, lássuk, kik azok a magyar bandák, akiket elítél a közvélemény egy része,…..
Baloldali értelmiségiek nyilatkozatot tettek közzé a menekültekért. A szöveget teljes terjedelmében közöljük.   Nyugat-Ázsia és Észak-Afrika válsága egyre mélyül. A másfél évtizede zajló fegyveres konfliktussorozat amerikai, európai kulcsszereplői és térségbeli…..
Nem gondoltam volna, hogy egy szeretők és kapcsolatok blogon érintőlegesen a migráns kérdéssel kell foglalkozzak, de látván ezt a gyűlöletet muszáj megosszak veletek egy történetet, amit soha nem jutott volna eszembe leírni, ha nem lenne aktuális. Egyre-másra hallani olyan…..
GregDzsi 2015.09.03 14:31:45
@Réka ‎: pedig de megnézném, hogy egy ilyenfajta agyatlan idegenbabusgató kiállna a Keletiben a szírek és afgánok elé azzal nyitva, hogy: "Arab barátaim"
Gyanítom, nem tapsot kapna.
Akik valaha dolgoztak már megbízásra valamelyik autótulajdonosnak, tapasztalhatták, hogy amikor leadják az autót a gazdák bütykölésre, nincsenek tisztában a valódi állapotával. Mondhatnám, hogy hát biztosan nem értenek hozzá, azért nem veszik észre a különböző hibákat, de…..
Sajnos azzal kell kezdenem, hogy azok a képek, amikre a beszámoló első részét építettem, eltűntek! Mivel ez az esemény több mint gyanús, felhívtam az "efbéhájt", a "cíjájétot", meg a 911-et, meg a 3,14-et, de ugyanúgy nem jelentkezett egyik vonalon sem senki sem, mint a Telenor…..
Belsőség Bent a kövület-Pio! 2015.06.02 16:00:17
Ráment egy csomó idő a hétvégéből, de az a pár Pioneer hangfal (cirka 1979), amit idestova másfél éve vettem, bent lakik a Foltosban. Eddig egy szem, Borsi Miki barátomtól kapott ősrégi, monó Blaupunkt rádió szolgáltatta nekünk a talpalávalót, kis csalással egy kék (amerikai…..
GregDzsi 2015.06.02 20:45:38
@Csikós Zsolt: nincs a fejegységnek véletlenül vonalbemenete? Pláne hátoldali: Megúsznál egy fogyasztót és a hamutartót is hasznosíthatnád mp3-lejátszó tokként vidát eni látszó kábel nélkül:)