Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vismajor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kimerészkedett a Zemberek közé az MSZP. 9%-os támogatással a hátuk mögött, meg azzal, hogy minden jóérzésű ember köp(ne) rájuk, nem maradt más választásuk, minthogy kampánystartnak Budapestet válasszák, azon belül is Újbudát, ahol Molnár Gyula polgármesterük még nincs…..
vismajor 2009.12.04 10:45:59
Most azt hiszem valami olyasmit írok,ami "kiveri a biztosítékot"!Én úgy látom,hogy MA Szocialistának lenni annyi,mint hinni a józan ész hatalmában! Hogy ki,mikor,mit hazudott?Hogy ki ,mikor,kinek, mit ígért?Hogy ki,mikor,kivel mit tett-vagy nem tett?Hogy ki mikor,miért vagy kiért vállalt feladatokat- uram bocsá KÜLDETÉST- nem fontos! Szinte minden- úgymond- oldal arról beszél- nem csak a politikusok- hogy miután a "bili kiborult" ,a Világrend megrendült, valami ujjnak kell jönnie! Azt hiszem vannak olyan Emberi- vagy afeletti- értékek,melyek felül írhatnak minden kicsinyes szempontot!Most ilyen kérdés a HATALOM! A Hatalom,mint Emberi érték! Hát ez az amivel foglalkozni kellene azoknak,akik vérét vennék a másik oldalnak!A Hatalom nem csak mindenek felett,hanem sajnos- egyes felfogások szerint- Mindenki felett!A Hatalom,-mint a szabadságom átruházott része - nem korlátlan!Nem lehet kirekesztő és nem lehet abszolút!Ma Szocialistának- demokratának- lenni annyi, mint tagadni a "Mindenható Vazallusi Hatalmat!- legyen az jobb,vagy akár bal oldalon! De kell egy olyan válasz a mostani gondjainkra,ami nem kinyilatkoztatásokból áll, nem a személyiségek kontrol nélküli"Küldetéstudatát" fogadja be,hanem hisz abban,hogy lehet mindannyiunk sikeréért Élni!
A következő választásokon valami ilyesmiről fogunk dönteni,amikor belépünk a fülképe,vagy magunkra húzzuk a függönyt! Még az is előfordulhat,hogy otthon maradunk! Magunkba zárkózva, dacosan! Átadjuk azt a bizonyos részt a szabadságunkból az arra érdemteleneknek! Ez a választások igazi tétje! Ez ma a magát "szocialista" érzelműnek tartott polgárok felelőssége!És nem csak az Övék!
vismajor 2009.12.04 12:52:34
@Noname Cowboy: Kösz!Magam is olyasmi lennék! És téged?