Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hencsi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alexa küldte........"Az expressz.hun egy teve karavánnal jelzett logós pizza és egyéb étel házhozszállítással foglalkozó cég valahol -ecsés-en pizzasütő szakácsot keres, iskola és tapasztalat nélkül. Tudod olyan Sponygyabob kockanadrág stílusban. Családias, baráti-as a…..
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
hencsi 2010.10.11 23:54:45
@alfi: Szia!

Nagyon rendes vagy hogy ennyit segítesz!
Minden elismerésem a tiéd és másoké is akik önzetlenül ilyen sokat segítenek!!!

Köszi hogy leírtad hogy mire van szükség...ha nem tudom személyesen oda vinni,írod ide neked.
Tőlünk nincs mesze Kolontár és Devecser..nagyon jó hogy pontosan tudom hogy mire van szükségük,gyüjtök,vásárolok...ha nem sikerül személyesen elvinnem írok neked mindenképpen.
Babaruha se kell?
Köszi hogy ilyen gyorsan reagáltál a kérdésemre!

Jó éjt!

Üdv.Heni
Arra kérünk benneteket, hogy a dél-dunántúli adománygyűjtést, és annak célba juttatását itt szevezzétek meg. Az általános információk továbbra is a "Mindenki segíthet!" bejegyzés alatt találhatók. Köszönjük!..
Végre szabadnapom volt, mostanság 6 napokat dolgozok egy héten és már kezdtem kicsit sokallni... De elérkezett!!! Megbeszéltem a recepción, hogy kérdezzék meg a coach-t, ( ejtsd: kócsot, jelentése: kocsi , így hívják itt az utazó csoportokat) hogy melyik hova megy. 3 csoport volt…..