Regisztráció Blogot indítok
Adatok
&

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rémálom blog Ébredés 2009.04.10 19:19:00
Kaptunk anyóstól egy jó hírt, kiteszem ide, hogy ne tűnjön el a kommentek tengerében. Ha figyelemmel kísértétek az eseményeket, tudjátok, miről van szó, ha nem, kérlek olvassátok el az előző bejegyzést. Zsuzsának kitartást, sok sikert és boldogságot kívánok! Már csak azt…..
& 2010.05.14 11:53:32
@anyós: Kedves Anyós!

Ön kivel vívja a harcát? Az olvasottak alapján a lányával, illetve annak volt párjával, aki már nincsen az életükben. Az ön életére soha nem tört a Szcientológia! De ha vannak konkrét bizonyítékai szívesen venném azokat.

Az LMP-nek pedig semmi köze a Szcientológiához, a Szcientológusok nem politizálnak, vagy ha igen, akkor mindenki arra szavaz, akire szeretne.

Egyébként teljesen megértem az érzéseit, hiszen sok olyan adattal látták el önt, ami félelemmel töltötte el a szívét, azonban azoknak nem járt utána, csak hallgatta azokat, akiket csak úgy hívok, hogy hitehagyottak.

De mondok egy példát önnek: Ha megszeretnék ismerni valakit, akkor nem a volt párját fogom megkérni, hogy mondja el milyen is ő. Hiszen abba belefognak keveredni a múlt sérelmei, bűnei, hanem személyesen vele ülök le beszélgetni és ismerem meg őt közvetlenül.

Kérem, vizsgálja meg, hogy konkrétan kivel volt problémája és pontosan miért. Hiszen, ha az illető éppen Budhista lett volna, akkor Ön egy Budhistákat utáló oldalon kommentelne.

Röviden ez a véleményem. Nem szükséges a válasza és valószínűleg én sem fogok többet ide írni!