Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyitottszemmel

37 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Májusban volt öt éve, hogy érettségiztünk, ennek örömére rendezett az egyik volt osztálytársnőm egy osztálytalálkozót.Ahogy halad a világ előre, úgy változnak az információnak a közlési módjai. Először ugye kezdődött füstjelekkel, beszéddel, távirattal, újsággal,…..
Van egy ismerősöm, akivel nem túlzottan jó kapcsolatot ápoltunk. Beszélgettünk ugyan, de nem kerültünk soha túl közel egymáshoz, én alkottam róla egy nem túlzottan pozitív véleményt, ő is rólam, de mindketten nyitottak voltunk. Nyitottak voltunk egymásra, de egyikünk sem tett…..
Lakásvételezés előtt állunk. Budapesten régi polgári lakásokat nézünk meg első sorban, aminek vastag falai, körfolyosója van és lehetőleg gázzal legyen fűtve. Már két hónapja... Már induláskor láttuk, hogy 10 millió környékén egyik lakással sem váltjuk meg a világot,…..
     Nagyon sok olyan emberrel találkozom, akik mindenben a sikert és a csillogást keresik, olyan emberek, akik ha nincsenek központi helyen, rosszul érzik magukat, végső esetben mély depresszióba zuhannak.      Az embereknek van egy kialakult…..
ELTE-ről azt hinné az ember, hogy minden flottul működik, nincsen probléma, az emberek jókedvűek és rózsaszín felhők úszkálnak az égen.Ma reggel gondoltam leadok két dolgozatot. Az egyik egy 30 oldalas fordítás, a másik pedig egy alkotmányhoz kapcsolódó 7 oldalas kis…..
Budapest érdekes hely. Magyarországon azt hiszem sehol máshol nem lehet annyi féle embert látni, mint itt.   Budapest XIV. kerülete Zugló. Azt mondják, hogy az egy jó környék. Ott lakom én is, sőt a munkahelyem is itt található. A lakóhelyem és a munkahelyem közötti,…..
Ezen a héten suliban voltam. Azt hiszem ezzel elárultam mindent.Az, hogy a tanári kar 90%-a valamilyen beszédhibával rendelkezik, a csoporttársaim többsége sem éppen az én társaságom azon már az első héten túlestem. De az, hogy egy levelező képzésen katalógust…..
Biztos sokan tudjátok rólam, hogy gitározom, kicsit zongorázom, mellé pedig nem titkolom, énekelek.Énekelek? Konkrétan annyira tisztelem a hangokat, hogy sohasem a megfelelőt éneklem, mindig egy másikat nyúzok, ezzel együtt a környezetemre sem gyakorlok nagyon jó hatást. Azt is…..
A rendszerváltás utáni hatodik választásra készülünk, egészen pontosan 2010. április 11-én, vasárnap. Ebben a posztban lássuk, milyen a szavazótábor Magyarországon, a teljesség igénye nélkül.Nem tudom, hogy van-e olyan ember Magyarországon, aki még nem tudja, hogy holnap…..
Mint tudjátok január óta keresek munkát, amit meg is találtam, illetve eléggé szokatlan módon rám talált a munka. Vannak még ilyenek?Szerencsésnek érzem magam. Egész életemben voltak szerencsés fordulatok és azt hiszem ezek nélkül most teljesen más lennék, mást csinálnék.…..
Események a világban Call center 2010.03.01 21:43:58
Mostanság munkakereséssel töltöm napjaimat, és mivel ez a harmadik hónap, hogy keresek valamit, amivel pénzhez jussak és a saját lábamra tudnék állni, gondoltam megért már egy poszt erről.A múlt héten ülök jó hangulatban egy baromi érdektelen tanárral szemben statisztika órán…..
Események a világban tinidaaaal 2010.02.13 18:36:00
Volt ez az előadás, amit az egyik előző blogomban olvahattok, ahhoz még egy szösszenetet hozzáfűznék.Az első felvonásban Neoton slágereket adtak elő az énekesek, mi pedig táncoltunk rájuk. A Tinidal egy kivétel volt, ahol egy kis levegőhöz jutottunk és át tudtunk öltözni. A…..
Hétvégén hivatalos voltam barátnőmék szüleihez egy kis farsangi ünneplésre. Nem az jött össze, mint amit a család, illetve a szervezők akartak.Már hetekkel korábban jött egy meghívó, hogy 2010. február 6-én farsangi mulatság lesz itt meg itt, ekkor meg ekkor. Namost, mint…..
Múlt héten édesapámmal az egyik szobát leparkettáztuk, mert kellett.Történt pedig, egyik reggel kelek fel a felfűtött nagyon kényelmes ágymból, 16:9 képarányban láttam mindent, az agyi működésem ekkor csekély mértékben volt mérhető, egyedül a kávé elfogyasztására…..
Agyament történetek folytatásaképpen itt egy újabb cikk...Négy éves börtönbüntetésre ítéltek két ember halálát okozó veszélyes vezetés miatt egy brit férfit annak ellenére, hogy nem ő ült a balesetet okozó autó kormányánál - írja a BBC. John Nichols, az elítélt brit…..
Kedves Olvasók! Az utóbbi hetekben elhanyagoltam a blog írást, ezért elnézést kérek (nem a kecskével). Az alábbiakban olvashatjátok a miértet is.Mostanában a feje tetejére állt körülöttem a világ. 3 hétre felköltöztem Pestre nővéremhez, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy…..
Események a világban Ponthatárok 2010.01.15 10:09:00
A mai nap késő este a Felvi.hu közzéteszi az oszágban elsőként a 2010. februári keresztféléves képzéseinek ponthatárait.A Felvi.hu a mai napra ígérte, hogy összeszedi magát és felrakja a ponthatárokat. Elképzelem ma mi lehet ott. Illetve rosszul fogalmaztam, nem szeretnék most…..
Kedves Olvasóim. Budapesten semmi sem egyszerű. Főleg ha vacsorát próbál vásárolni kora délután az ember.Történt pedig, hogy ma délben elindultam vásárolni egy kis elemózsiát vacsorára, a VII. kerületben. Kellett brokkoli, tejföl, gépsonka, majonéz. Nem sok.…..
A következő napokban/hetekben nem lesz nagyobb lélegzetvételű poszt, a miértjét lejjebb olvashatjátok...Egy kicsit el vagyok havazva, nem, nem dolgozom még, csak egy előadásra készülünk hatalmas tempóban, ami annyit tesz, hogy éjjel-nappal táncolunk, ha meg nem, akkor…..
Mint már említettem az egyik posztomban, jelentkeztem az ELTE-re szociálpolitika szakra, három hete folyamatosan tanulok rá és meg kell valljam, már nagyon untam a végén. Most viszont túl vagyok rajta, alább olvashatjátok milyen eredménnyel.A bolognai rendszer csapdájában az…..
Meghökkentő hír:Arra ítélt egy román bíró Pitiestiben egy 70 éves férfit, hogy létrán másszon fel első emeleti lakásába, ha haza akar menni, a lépcsőházi bejárat ugyanis jogilag az alsó szomszédé. Eugen Dumitrescu évekig a lépcsőkön járt fel, ám egy nap összeveszett az…..
Események a világban Bazsevátor 2010.01.03 19:34:00
Minden gyerek életében eljön a pillanat, mikor a szülei azt mondják neki, hogy most aztán zenész leszel és akarva-akaratlanul beíratják egy zeneiskolába, ahol habzó szájú nénik és bácsik oktatják Kodály-módszerrel a gyereket.Velem is így volt, az ovi utolsó évében jött…..
Minthogy Karácsony is, Szilveszter is akad minden évben. Egyszer.2009 búcsúztatásához egy Komárom-Esztergom megyei kis faluban találtuk a "legmegfelelőbb" helyet, a neve Club Hysteria. Előtte Oroszlányba mentünk egyik kedves barátomhoz, Imihez, hogy teletömjük magunkat…..
Mint tudjuk minden évben van Karácsony. Ez egy olyan ünnep, mikor mindenkit el kell viselni, jópofizni a rokonokkal, a BKV-nál most próbálják feledtetni a közlekedési eszközök minőségét úgy, hogy Boldog Karácsonyt kívánnak stb.Ez a gasztronómiai rémálom minden évben…..