Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lveszett (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pedig szívesen dolgozom. Sokat. És jól.Mégis: hónapokig/egy évig küszködtem azért, hogy legyen munkám.Az már le se merem írni, hogy méltó munkát.Nem adtatok munkát, mert nő vagyok. Míg meg nem születtek a gyerekeim azért nem, mert fogamzóképes vagyok. Utána meg azért nem,…..
w No megállj csak! 2010.01.21 07:00:00
„Egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, a kereszténység és a pornográfia.” Para-Kovács Imre, Klubrádió „Könyörülj meg Szűz Mária országán, hiszen az ateizmus miatt sokan nem tudják, mit cselekszenek. Add meg nekik a megtérés kegyelmét, hogy…..
Úgy tűnik, Szieberték letartóztatása még csak a kezdet, a rendőrök ráálltak a BKV-ra. Mondjuk a szokásos töketlenkedést most is hozták csont nélkül: "Információink szerint a jogi szerződések mellett a nyomozás informatikai szerződést is érint, amelyet még az idén…..
Ahogy a mondás tartja, nincs egy nyugodt hétvége.... Tegnap este őrizetbe vették a Budapest Airport jogi igazgatójával együtt, mindkettőjüket bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel, csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsítják. "A két gyanúsított korábban a Budapest…..
lveszett (törölt) 2009.12.06 13:52:26
MSZP-s szórólap 2004 decemberéből. Nem felejtünk...
lveszett (törölt) 2009.12.06 13:43:21
A Magyar Narancs legújabb számában megjelent egy olvasói levél, amely többször is foglalkozott a Reakcióval. A levélre írt válaszunkat elküldtük a lapnak, alább pedig mindkét írás elolvasható. Új kirekesztési terv? Magyar Narancs, 2009. október 8.  …..
lveszett (törölt) 2009.12.06 13:42:18
Tegnap annyira visszafogott, romantikával átitatott, súlytalanul lebegő posztot választottam a levelek közül, hogy muszáj ezt ma ellensúlyozni Viktor történetével, amiben minden előfordul a kopasz terepjáróstól kezdve az életveszélyes fenyegetésen át a tehetetlenkedő…..
Zsé Névváltoztatási kérelem 2009.12.01 19:42:00
Tekintettel a fennáló helyzetre, mely jelenleg Dubai körül összpontosul, elhatároztam, hogy a nick-nevem kiegészítését némileg megváltoztatom.Segítsek, legyetek szívesek, ebben. A javaslatokat kommentben várom, majd az esélyeseket külön posztban közlöm.Valami olyasmi kéne, amely…..