Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gesta

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog 23/5 2007.06.11 12:26:15
Játsszunk! A hétfői lustaságnak, a kánikulának és a bennünk élő homo ludensnek engedve, az iwiwes hóbortnak hódolva üssétek fel a legközelebbi könyvet, és olvassátok el a 23. oldal 5. mondatát. Vegyünk egy csipetnyit az emberiség kollektív tudástárából, és osszuk meg…..
Mostanában ez már úgy megy, hogy Havas Henrik elböffenti magát, a Mokka stúdióját belepi a lókolbász-, meg a konzervkaviár szaga, a Tv2 az egészet kipakolja a honlapjára, jó nagy betűkkel odaírja, hogy botrány, mi pedig megbotránkozunk. Cikkben persze, hogy nőjön az olvasottság.…..
Lehet kritizálni a magyar szinkront, de csak addig, amíg nem hallgattunk bele, mondjuk egy szinkronizált X-aktákba a Pro7-en. Ott Scullynak egy negyvenes, dohányos családanya adja a hangját, vagy lehet, hogy harmincas, de akkor férfi. Rosszabb, mint a nyolcvanas évek kalózvideóinak unott,…..
Általában nehéz pontosan beárazni egy aláírást, de most segít a Bookline: Orbán Viktor könyve dedikálva pontosan 442 Ft-tal ér többet, mint dedikálatlanul...