Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pannonblack

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Októberben jelenik meg Farkas Zoltán az Ektomorf torkának/gitárosának/mozgatórugójának az életrajzi könyve, amit mi már nagyon várunk. Jövő héten az egyik legfontosabb feladatunk lesz, hogy beszerezzük az Outcast című könyvet. Addig viszont itt van a most megjelent legújabb…..
Mi ez? Symphonic metal? Metal opera? Musical? Konceptalbum? Queen-kópia? Progresszív metal? A Beyond the Red Mirror, kérem szépen, mindegyik egyszerre! S a legkevésbé power meg speed metal, pedig elkövetőjének (ha van ilyen, hogy) hivatalos (akkor) besorolása ez. A Blind Guardian három…..
pannonblack 2015.03.01 12:51:35
Első lépcsőben még novemberről decemberre 900 ezren hagyták ott a Fideszt, azóta ez a szám átléphette a bűvös 1 milliót is. Az elmúlt idők kormányzati ballépései (a netadó ötlete, a kitiltási botrány, majd ezek eltussolásának  hatástalan kísérletei) nagyobbat…..
pannonblack 2015.02.09 16:32:29
Időről-időre történik egy ilyen sajnálatos eset, amikor vagy a rajongó vagy a zenész félreért egy koncert közbeni szituációt és az események a tettlegességig fajulnak. A legutóbbi ilyen, nagyobb port kavart eset a Crowbar főnök Kirk Windsteinnel történt, ezúttal pedig "Fat"…..
pannonblack 2014.11.06 20:59:04
Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy miért bukott meg a teljes Magyarországot behálózó korrupció. Most a németül megjelenő, óriási olvasottságnak örvendő Pester Lloyd időszaki lap számolt be a kiszivárgott nevekről. A lap a neveken kívül megemlíti, hogy a…..
Szomorkás ünnep ez, de minden ünnepünk ilyen. Kicsit sötét, kicsit keserű, szép és borús. Sokan, szépen, vagy csúful megemlékeztek a mai nap apropóján, én nem fogok. Viszont elkerülhetetlenül jut eszembe a szabadság, hiszen a mai nap, de sokunknak napok, évek sora erről…..
pannonblack 2014.10.24 13:52:32
@maxval a bircaman: Olyan vagy mint az avatárod!BIRKA!!!
Szívderítő hír a hosszú hétvége utáni első munkanapon: "Több forrásból származó információk alapján Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője az ajánlószelvények gyűjtésével és a párt rendezvényeinek támogatásával segítette a Lehet Más a Politika kampányát.…..
pannonblack 2010.04.06 17:53:43
@házipálesz:
Pont jókor jött nekik ez a lelepleződés!:DA választások előtt 4 nappal.Pedig volt olyan előrejelzés is,hogy akár 9%-ot is elérhetnek.Sőt még én is gondolkodtam rajta, hogy megosztom a szavazatom a Jobbik és az LMP között.Ezek után egy nagy büdös lóf@szt nekik!:D
2009. október 22.: "Idén nem lehet kifizetni jutalmat az állami vezetőknek, céljuttatást a minisztereknek és államtitkároknak, a vezető beosztású köztisztviselők esetében pedig a kormány harmadára csökkenti a legnagyobb adható jutalom összegét - közölte a…..
Egy nappal Molnár Csabi után a Fidesz is bemutatta összehasonlító kiadványát az elmúlt évekről. A címe "Itt az idő!", és Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatójának elmondása szerint 4,2 millió példányban, darabonként 9 forintért készült, teljes költségvetése…..
pannonblack 2010.02.24 17:43:37
@Gerusz: Ha a fityesz és a maszop a választások után összefog a parlamentben a Jobbik ellen,sokkal hamarabb lesz itt Orbán takaroggy,mint az bárki is gondolná!
Hétfő óta röhög az ország az MDF-es jelöltek bemutatkozó kisfilmjeikből összerakott 10 perces videón. 2 nap alatt 100 ezren nézték meg idáig a Youtube-on ... Somogyi Zoltán, a párt kampányfőnöke érezhetően nem örült a kisfilmnek: "Nem számítottam ilyenre, nem…..