Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Putri

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nagy-nagy szeretettel a veszprémi Topshop virágüzlet dolgozóit. És Balambért, aki lefotózta és beküldte. Erre maga Peterdi Pál is csettintene!..
Új MÁV blog 8 órás menetidő 2009.12.07 09:17:55
Olvasónk anno belefutott egy 8 órás túrába a Tihany IC-n. Az egész cirkusz azzal indult, hogy az első megállónál már 30 percet vártak, talán tapsra, mert információval a kaller sem tudott szolgálni. Majd a Balaton partján az összes településnél vártak egy kicsit, mert a…..
December van, habár az idei ünnepekre lehet, hogy rámászik a gusztustalan vírus, de legyünk optimisták. A TV Paprika is ünnepi üzemmódra rendezkedett be, tematikus hétvégékkel jelentkezik, amíg el nem jön a karácsony.Hozzánk legközelebb időben is, meg tematikában is…..
Hogy a budapesti zebrák többségén nem lehet időben átkelni, az szinte már közhely. Mondjuk életerős, kisportolt, kipihent férfiemberek, ha egy kicsit összeszedik magukat, akkor szinte már-már időben át tudnak haladni, de kerekesszékesnek, bicegőnek, babakocsisnak vagy kisgyereket…..
Magyar Putri Pest legkisebb lakása 2009.12.03 17:54:00
Nem kell borsodi falvak külterületén kódorognunk, ha igazi kis putrit akarunk látni. A putri kérem urbanizálódott, sőt egyenesen a 13. kerületbe költözött. Budapest valószínűleg egyik legkisebb - bruttó kilenc négyzetméteres - lakása 2,2 millióért kelleti magát. Kézmosó…..