Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jeta

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meske vagyok, Piroska kért meg, hogy írjak nektek, hogy megszületett Róóózi!!! :) A ma reggeli nst nem lett jó, az ő szavait idézve: "jéghegycsúcsos"...valami olyasmi volt, hogy leesett 110-re a baba szívverése, ezért a doki az azonnali kivétel mellett döntött, hogy ne…..
Elkészült a vérvizsgálat, a folyosón szomorúan közli a kedveslány, hogy a megrendelt 5600 helyett csupán csak 3 ezer feletti az érték. Összetörök. Igyekszem arra koncentrálni, hogy ne bőgjek majd a rendelőben. Farkassal egy szót sem szólunk egymáshoz. Biztos vagyok benne, hogy…..
Piroska és Farkas 1300 2012.12.03 10:47:53
Tegnap 11 korul mentunk be az intezetbe, meg az utazas elott. Viccesen meg is jegyeztem a novernek, hogy "1300 hcg-t kerek"! Hivtak egy ora mulva, hogy nem lesz meg az eredmeny, csak hetfo reggel. Ma fel kilenckor hivott Csillagszemu, mikor Nunu es Farkas itt szuszogott mellettem a szallodai agyban.…..
Ha belekezdenék úgy igazán, itt ülnék egész éjjel, hogy meséljek arról, miket és hogyan mond, mennyit beszél, milyen hihetetlen összefüggéseket lát, micsoda humora van, szóval miként kommunikál. Fantasztikus! Hányszor írhattam ezt le róla vajon? Most már több helyről is…..
A családi összejöveteleken számtalan sztori kering a gyerekkorunkról, melyek többségét vagy ezerszer meghallgattuk a szüleink lelkes előadásában, akik úgy mesélik, mintha még sosem hallottuk volna. Felemlegetik pl., hogy milyencuki voltam, mikor vakmerő picilánykoromban halomszámra…..