Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikuli

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Miniszterelnököm, édes drága Viktor!Staubinger néni vagyok, lelkes híved, régi levelezőpartnered és nemzeti konzultánsod. Remélem legutóbbi gyűjtésemet megkaptad vonalkódostól, nem volt hiábavaló fáradtság a lakónévjegyzékbe ragasztgatni azt a sok bizbaszt. Ha…..
mikuli 2011.07.08 09:28:10
@MACISAJT: Éljen a keresztényi szeretet, együttérzés...és a szemet szemért, fogat fogért elv. Ha az általad "ballib"-nek nevezett társulat tett ilyet, akkor ez legitimálja a jövő összes genyóságát, ergo A Viktátornak csak vissza kell mutogatnia a múlt történéseire és vállat rándítva oda köpni, hogy: Nekik szabadott? Hát, nekem is!
Holnap mit fogtok tanulni az agymosodában? És a leckéd megvan. Saller lesz, ha nem!
 Jó pár helyen pörög már a neten ez a kép, úgyhogy nyáron senki se csodálkozzon, ha le Giurkszanytakarodzs-ozza valami betintázott külföldi fiatal! Bár az is lehet, hogy addigra át kell írni majd Orbán takarodj-ra...
de Sade márki Evelyn 2009.12.02 21:24:00
Evelyn annak idején szerfelett sokat vetkőzött nekem a webkamerában, ami teljesen hasznos cselekedet volt részéről, tekintve, hogy isteni mellei voltak. Aztán egy idő után nem tette ezt, mondván, hogy van egy komoly kapcsolata immár. Sebaj, gondoltam, és néha vissza-visszanéztem a…..