Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glhef

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem írjuk ide, hogy mi ez, nem gyártunk prekoncepciókat és nem erősítjük a mindenféle mendemondákat. Csak fotózunk és konstatálunk. Ez a gép itt van, egész kellemes teremtés. És ilyeneket tud, tegnap ezt mutatta a fedélzeti rendszere, miközben végigcsorogtam a Budai alsó…..
driftgarázs projekt:Z - csonkolás 2010.07.05 23:45:00
Szebben nem tudom megfogalmazni, darabolom az autót. Az eleje a lemezek alatt emlékeztetni is alig fog az eredetire és méretei tekintetében is komoly változtatásokat kell eszközölni. Miután megjöttek a szükséges SX darabok, máris elkezdtem a méretezést. Nem szokásom egyszerre…..
A válság előtt eladósodott ügyfél nagyot nézett, amikor a 20 milliós jelzáloghitelét akarta rendezni, mivel az ügyintéző arról tájékoztatta, hogy a fennálló tartozása nem kevesebb, mint 37 millió forint.  Bombaként robbant a hír, amikor a svájci frank alapú hitelek…..
Glhef 2010.06.22 19:03:49
@Tibike15: Nézd, nem tudom ki vagy, de én például 35 évesen némi pénzügyi kultúrával a hátam mögött vettem fel 5,4 millió hitelt. A bank is ígért valamit, én is. Én öt éve betartom, mert keményen markolja a bank, a törvény, a bíróság és a végrehajtó a tököm. A bank viszont pofátlanul emelt kamatot, az én szerződésem szerint például jogtalanul, a duplájára, ami 30%-os törlesztőrészlet-emelkedést jelent és azóta sem csökkentették. Az ügyvédem azt mondta: a szerződés szerint igazam van, de jól gondoljam meg, pereskedem-e az igazamért, mert 5-6 évig járhatok bíróságra és kikészítenek. Ezek után még ezt a bankot mentik meg az én adómból, meg a tiédből. Az már csak hab a tortán, hogy három ajánlott levelemre nem válaszolnak kb egy éve... Szerintem az ilyen banknak takarodnia kéne az országból!
Azt hittem, egy időre lelassul a fémmunka általi feltámasztás, mert Az Ember, Aki Új Csontávzat Hegeszt Majd a Hangyászba, kézműtéten esett át, épp aznap, amikor a tetem hozzá került. De nem. Leslie félkézzel kibelezte, az azóta eltelt napok során pedig felmérte az…..