Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitto

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
György Bence, a TV2 hír- és programigazgatója a Média Hungary elnevezésű médiakonferencián nemrég jelentette be, hogy belga minta alapján egy olyan forradalmi műsorra szeretné megnyerni az RTL Klubot, amiben a két csatorna meghatározó személyiségei mérnék össze magukat. A…..
Bevállalósnak mondta magát az első blikkre szegény ember Michelle Wildjának kinéző, bugyit csak vásár- és ünnepnapokon hordó VV Teó, de hiába vártak tőle vad leszbikus éjszakákat, csak VV Aurelio cerkáját huzigálta nem nagy meggyőződéssel. Ezen kívül szó szerint semmit…..
Arra koncentrálnék, hol vannak olyan apró fájó pontok, amiket egy kis kenőccsel, masszázzsal mindenki számára fájdalommentesen kezelni lehetne. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
vitto 2014.04.23 21:11:46
@GrG: kamionnal közlekedek, elég sűrűn Párizsban, Periferic boulvar, maximum befelé.... de Franciaországban akkor sincsenek dugók nagyon. A németeknél ha egy veréb elrepül a pálya mellett már képesek fékezni!
vitto 2014.04.24 07:08:25
@visszakettopadlogaz:

mármint, hogy attól beljebb nem merészkedek....
zamat A pincérnek se könnyű 2010.01.25 11:00:00
Telefoncsörgés. - Itt a Bisztró. Miben segíthetek? - Milyen konyhát visznek?  - kérdezi az affektáló hang. - Olaszt, hölgyem. - És mi a ma esti szusi specialitás? Pillanatnyi csönd. - Nálunk nincs szusi, hölgyem. - Miért nincs? - Mert ez nem japán étterem?! Újabb szünet.…..
vitto 2014.03.12 13:31:38
@szcsongor: mert akkor menj el egy salátabárba, ne foglald az asztalt a többiek elől, akik nem csak sznoboskodni járnak étterembe.....