Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Blasko Judit

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átláccó Cappy és Baileys 2010.06.28 12:20:00
Valamikor június közepén, volt egy hét nyár, amikor Budapest utcáin forrt az aszfalt, és mindenki, aki légkondi nélkül ragadt egy szobában, vagy egy buszon, nagyon sajnálta magát.  Vártuk a nyarat már nagyon, már május eleje óta, de mindig csak esett-esett, és mikor…..
Átláccó Ez egy red flag! 2010.04.22 17:07:00
Április 20-a nagybetűkkel és szuper színessel volt megjelölve a naptárunkban, ugyanis arra a napra szerveztünk egy nagyobb konferenciát a Közbeszerzések átláthatóságáról és hatékonyságáról.  Eredetileg a konferencia azoknak a köztisztviselőknek szólt, akik részt vesznek…..
Elkezdődött a választási kampány Magyarországon. Erre persze sokan unottan legyintenek: ugyan már, kit érdekel. Úgy tűnik, egyesek kifejezetten büszkék rá, hogy nem foglalkoznak a politikával, utálják az egész hajcihőt.Rosszul teszik. A négyévenkénti választások mindenkinek…..
Átláccó Boldog Új Évet! 2010.01.05 10:02:00
Itt vagyunk 2010 5. napján! Végignéztem a CNN televízió összefoglalását arról, hogy a különböző városokban a földön hogyan köszöntött be az új év.  Gyönyörű volt Sydney felett a tüzijáték, csodálatos volt Hong Kong-ban a felhőkarcolók feletti szín és…..