Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indygogirl

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy hogy képzelem én, hogy beesünk ide, elvárjuk, hogy EEG-re tegyék a gyereket, mikor nem is látni rajta semmit, képtelenek vagyunk várni, pedig semmivel sincs itt több jogunk, mint a cigányasszonynak a folyosón! Tisztelt Praxis blog!    Az eset tavaly júniusban történt,…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Sziasztok!   Személyzeti tanácsadónál dolgozik egy barátnőm, aki a következőket mondta, ő a nevét nem vállalja, ezért kért meg engem, hogy foglaljam össze az alábbiakat a mhterror.blog olvasóinak: (a leírás…..
indygogirl 2009.12.04 11:10:27
@Andrejko: igazad van abban , hogy ha egy munkakörre alkalmas a pályakezdő és olcsóbb is, akkor miért ne? Akkor viszont azzal van a a baj, hogy kinek mi tartozik a munkakörébe. Nő vgayok és műszakvezetőként dolgoztam( 1500 főt számláló elektronikai multi).Megrökönyödtem azon, amikor a szerviztechnikus az interjún szakmailag tökéletessen megfelelt, mégis a 23 éves HR-s benyögte, hogy igazából neki nem volt szimpatikus. Igy kevesebb munkaerővel dolgozhattam tovább. Ebben az országban mindig az OlCSÓ szó lebeg az emberek előtt, és nem csak a piacon, amikor paprikát veszek. MIndegy hog ki mit tud, milyen szakmai értéket képvisel, csak OLCSÓ legyen.

Egyébként az exmunkahelyemen nem volt sem mozgássérült,színes bőrű pedig nem maradt egy sem, mert velük kezdték a leépítést.
indygogirl 2009.12.04 11:28:41
@Dr. House:
Nem szimpi? :
- Köszönjük , az Ön bérigénye túl magas ( emberünk nem fogja rávágni, hogy akkor legyen egy tizessel kevesebb )
- Köszönjük, sajnos az állást más töltötte be, de megőrizzük az Önéletrajzát és amennyiben lesz ismét nyitott állás értesítjük ( hát persze)

Ilyen és hasonló indokkal küldik el az embereket. Nem mondja meg senki a frankót.

És hogy miért nem lehet valaki szimpi? pl a a vezetékneve kisebbségre utal. Vagy hiányos a fogsora( ami magyarországon mint tudjuk komoly egészségügyi probléma). Van két gyereke. VOlt olyan akit azért nem vettek fel, mert nem volt az Ő méretében munkaruha!!!!!!
Szóval siralmas a hozzáállás. Mélységessen felháborít, hogy családok sorsa múlhat egy egy huszonéves, tapasztalatlan, műanyagvilágban élő embernél.

Ezzel szemben dolgoztam olyan Multinál is, ahol renkívül humánussak voltak.De ez 5 éve volt, azóta változhatott az is.