Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A bogár a füledben

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Overseas Masodik het 2010.07.13 07:01:00
Day 7 – 07.05.  hetfo Elso nap a suliban [mintha egy elsos irna]. ESL teszt [English as a Second Language]. Allitolag atlag/vart felett sikerult mindenkinek. Day 8 – 07.06. kedd Mivel a terv valtozott ezert ezen a napon mentunk el egy muzeumba. Az RCMP [ Royal Canadian Mounted…..
Hát újra becsekkolok. [tudtam, hogy aláhúzza ez a szar; jól van az msn ablaka is felugrott annak ellenére, hogy nincs net, szakadjon meg; Panda Antivirus alacsony védettségi szint, kár hogy említettem az internet hiányát…]   Nah, már régóta írni akartam a pöckökről…..
Azt hittem, hogy ez csak valami kamu, de saját fületekkel meghallgathatjátok itt.A rádióinterjúból kiderül:A stílus Chocolate Starfish szerű leszGold Cobra nevet Wes találta kiA single márciusra várható (*ehhe ehhe*)Pár dalcím (nem véglegesítve) + Combat Jazz + Douchebag + Weird…..
A bogár a füledben 2010.02.17 21:54:07
Mivel megint beállt a nagy kussolás és azt már a vak is látja, hogy februárban sem lesz itt semmi, rendezzünk egy tippelős mókát. Díjat nem tudok (mondjuk a legközelebbi magyar koncerten meghívom egy sörre), de mindenki tippeljen egy dátumot, hogy mi lesz a Gold Cobra hivatalos…..
A bogár a füledben 2010.02.16 19:25:24
 Today's orange fun fact: Oranges are awesome!Today's orange-joke: Knock, knock.                             Who's there?                          …..
A bogár a füledben 2010.02.04 18:22:26
Nos, miért írok blogot? Remek kérdés; de, mint mindenre erre is azt tudom válaszolni, hogy a változás. Igen, változás. Megváltozott az életem, az emberi kapcsolataim. Más dolgokat tartok fontosnak, mint eleddig. Igazából, én nem szerettem volna, és nem is szeretnék személyes…..
 First of all, today's fun fact: RECOMMENDED WAYS TO EAT ORANGESThere are so many wonderful ways to eat oranges. The easiest way is to cut a wholeorange into quarters. With loose skin varieties like navels, you also can easily peel offthe skin and divide into sections. You can also peel…..
Szuper! Megint egy zombi film vérrel, vérrel és még több vérrel gondolhatná az ember. És az ember jól gondolja, mert ez ismét egy B-kategóriás, mindenkit lemészárolós, nagyon sokat vérzős, zombis tömegcikk; amiből már annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. Valamiért…..
Éppen honfoglalózom. Különszoba.Elkezd a két másik fél beszélgetni-szerelmes vagy még belém?-igen-pedig nem is ismersz-attól még-van wiwed?- nincs- myvip?-ah-mi a neved?és ezek után megadták egymásnak az igazi neveiket....és én nem bírtam ki...a kislány 9 éves.....
 So here I am again...Let's (and from now on always) start the daily blogging with a fun fact and a joke about oranges. So here's today's portion: Oranges are the largest citrus crop in the world. In the U.S. oranges are the fourth mostpopular fruit while orange juice is the most popular…..
 Everything has to start somewhere...So let me introduce myself. I am an 18 year-old dude living in a nice little town in Hungary called Sopron. Although I was born and have spent my childhood in the U.S., I'm Hungarian as well. Never mind. I'm senior in a local high school (gymnasium), my…..