Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geza99

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 17-én a Szombathelyi LMP klub vendége volt prof. dr. Pusztay János. Felvezetőjében Láng Zoltán méltatta a Berzsenyi Dániel Főiskola egykori főigazgatóját, a NYME SEK jelenlegi tanszékvezetőjét. Az eseményről a Vas Népe is tudosított:   Az LMP vendégeként prof.…..
geza99 2010.02.23 22:36:08
@lmpvas: Kedves @lmpvas!
Sajnos nem tudom, hogy miről szólt az előadás, de ha elolvasná a fenti rövid szösszenetet az előadásról, akkor egyértelmű számomra, hogy nem a kis emberek problémáiról (akik a szürke tömeg) elmélkedtek általam sosem hallott professzor úrral. Ismételten csak azt akarom ezzel mondani, hogy a szürke tömeg nélkül maguk sehol sem lesznek. Megjegyzem még, hogy nem a színvonalas felsőoktatástól lesz a társadalom színes és derűs. Ezt csak nagyon naív emberek gondolhatják.
2010. febr. 2-án Szombathelyen mutattuk be a Lehet Más a Politika (LMP) Vas megyei jelöltjeit a sajtónak. Az eseményen részt vett Ivády Gábor, aki beszélt az LMP programjáról is:   ..
geza99 2010.02.21 21:06:54
@szepujvilag: Hát az a legnagyobb bajom vele, hogy egy tipikus túlélő, aki mindig oda megy, ahol van valami esélye. Egyáltalán nem illik bele az LMP-be. Több ismerősöm is miatta nem veszi komolyan Önöket. Olvasta már az ivádi honlapon a bejegyzéseit? Egyszer még azt is megtettem. Bárcsak ne tettem volna.
Másik, hogy aki előadást tart az ne "játszon" közben a telefonján.
Ez sajnos egy tipikus bunkó.

Ennyi a konkrét problémám vele.