Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farigcsa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van még az országban valaki, aki meglepődött Orbán legújabb húzásán?..
Farigcsa 2018.11.18 11:34:11
@rallus: Ugye Princz Gábor öngyilkolászásának ehhez az egészhez semmi köze?
Tony Ward 2015-ös menyasszonyi ruha kollekcióját hófehér, egyszerű vonalvezetésű, finoman díszített ruhák alkotják. Aki egy szép, hosszú, nem királylányos, abroncs nélküli, kedves és a lehetőségekhez képest kényelmes ruhát gondolt ki magának az esküvőjére, az minden…..
Kemény fellépést sugalló akcióval üzent hadat az illegálisan pakolóknak a litván főváros polgármestere. Artūras Zuokasnak elege lett a parkolási tilalmat rendszeresen figyelmen kívül hagyó luxusautó-tulajdonosokból, páncélozott katonai szállító járművel hajtott át Vilnius…..
Új MÁV blog Mínusz egy utas 2011.07.11 08:33:00
Andrea is pórul járt a július 9-i késés-sorozattal, Ő csak 50 kilométert szeretett volna megtenni, de ez 2 és fél óra alatt sikerült. Persze most már végleg befejezte a MÁV-val a történetet, amit személy szerint nem is csodálok, a napokban még több ilyen levél lesz itt…..
Farigcsa 2011.07.14 22:08:54
@Kimérős szaloncukor (Lédig): O.K. Arról meggyőtél, hogy értesz hozzá. Én nem. De arról, még nem sikerült meggyőznöd, hogy jó az nekem, hogy Kispestől Monorig gakran álnom kell.
Farigcsa 2011.07.13 08:22:53
@Kimérős szaloncukor (Lédig): Azt is eltudnám képzelni, hogy a monoriról néhány kocsit átkapcsolnának a zónázóra, azaz ott hosszab, itt rövidebb szerelvényeket közlekedtetnének.
Farigcsa 2011.07.13 10:50:21
@Kimérős szaloncukor (Lédig): Tehát én látom, hogy a monori vonatok üresen járnak, a zónázók túlzsúfoltak. Én faipari szakember ötletelek, vajon mi lenne a megoldás, a vasutiakat, pedig rohadtul nem érdekli. Erre a hónapra még van érvényes bérletem, jövő hónaptól valószínűleg autóval járok. Na nem azért, mert nagyon megsértődtem, csak új telepre költözik a munkahelyem.