Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kukla Edina-kisflanc.hu

41 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok akik évek során felhalmoztak például rengeteg gyerekruhát  és az aukciós oldalakon már nem tudják ellőni, szeretnének valami hasznosat készíteni, kedvelik a kézimunkát és nyitottak a csináld magad mozgalmakra, szívesen elidőznek pár órát, főleg most, hogy kezd…..
Bármennyire is hívogató és innovatív kézimunka megoldásokkal találkozom, nem tudom elképzelni, hogy nyáron bármit is meg tudnék szerkeszteni, de abban a pillanatban, amikor megérzem a hűvösebb időt, kacérkodom a gondolattal, mit is lehetne és hogyan, meg…..
A nezo art, a fotózás egy új ága, nem tudom művészetnek lehet-e nevezni, hiszen a gyakran telefonokkal készített és a fotós alapképzésben sem részesült anyukák, délutáni elfoglaltsága ez. A délutáni alvást kihasználó anyukák, nem a házimunkára, esetleg a pihenésre…..
Ha menni kell, hát menni kell, bárhol vagy bármikor az emberi szükségletek ellen nincs mit tenni. Még akkor sem, ha éppen a világ legszebb és legérintetlenebbnek hitt helyein botorkálnánk. (Szerző:kisFlanc) Bizony, hogy ezek a természeti csodák továbbra is ártatlan és…..
A Halottak napjának előestéjét azaz  Mindenszentek estéjét a halottak estéjének is nevezik. Ilyenkor szokás a temetőkben gyertyát gyújtani és sok helyen 1-2 órán át harangoznak is a halottak emlékére. Persze mi is megemlékezünk és tiszteletben is tartjuk az ünnepet és a…..
A gyűrű története valahol Salamon királynál kezdődhetett, azóta hordja az emberiség a kezén. Állítólag az egyiptomi papok hulla boncolás közben a bal kéz 4. ujjában egy vékonyka ideget találtak, amely a szívhez vezet, ebből adódott, hogy az eljegyzési gyűrűt a bal kéz…..
A testfestés művészetét az utóbbi években  rendezvényekhez és  reklámkampányokhoz is szívesen társítják. Persze érthető miért, hiszen valóban látványos, főként,  ha egész alakos festésről van szó.Szerző: kisFlanc Két testfestő munkáiból ajánlanék…..
Erik Johansson manipulált fotóit a közönség akár percekig is bámulhatja. A fiatal művész 15 évesen kezdett ismerkedni a fotózással, majd hozzácsapta a grafika iránti szenvedélyét és elég volt a szikrája a másként látásnak és gondolásnak, így a sok jóból összegyűrte a…..
1000 m2-ben vetített 3D animációk mozgatják meg a múzeumot! (Szerző:kisFlanc) 2012. október 6-án szombaton 19 órától, a Hősök terén a Műcsarnoknál a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál kiemelt eseményeként rendezik meg a Paint Up! döntőjét. Az épületvetítés…..
Készítsetek színes vállfákat, akár szégyentelenül "gyerekmunkát" alkalmazva. Az ötletben nemcsak az együtt töltött idő értékelendő, hanem a vicces és látványos végeredmény is. Szerző:kisFlanc Simán tovább gondolható más felhasználható anyagokkal is, a gyerkőcök…..
Catalina Estrada kolumbiai származású, 1999 óta Barcelonában élő illusztrátor, akinek sikerült újraértelmezni a latin-amerikai folklórt, melynek ereje a harmóniában és az egyszerűségben rejlik.Vidám és lenyűgöző vizuális nyelvezete, árulkodik természet imádatáról.…..
Mivel is állíthatnék be a mai napon, amikor még az ég is többször leszakadt és borongós szürke átláthatatlan felhőréteg állt be fölénk. Bakker, itt az ősz! Mindenképpen valami kis üdítő témát kellett választanom, ami időszerű is, meg dizájnos is, így jött az ötlet,…..
Nagyon kedvelem azokat az újrahasznosítási technikákat és barkácsötleteket, amikor nem lesz egy kacattal több a végeredmény elkészültével, hanem igenis hasznos, dekoratív és ebben az esetben még a dizájn felé is kacsintó végtermék a munka gyümölcse. Szerző:kisFlanc Egy…..
Ha hiszitek, ha nem, a fűszálak titokzatos életéről hoztam ma híreket. Nem vicc, komoly a téma! Ezek után kétszer is meggondoljátok, hogy fűre lépni szabad-e! Szerző:kisFlanc A berlini székhelyű Feld design stúdió úgy gondolta összehozza a technológiát és a természetet.…..
Ha ügyes kezűek vagytok ( és rossz az, aki rosszra gondol), a gyerkőcök már kinőtték az arcfestés varázslatos világát, ti pedig ellenállhatatlan vágyat éreznétek még egy kis festegetéshez, nem kell temetni a kreatívkodás eme műfaját. Szerző:kisFlanc Kövessétek Guido…..
Míg blogger társaim IKEA partin buliztak délelőtt, jót ettek és ittak, érdekes dolgokat látthattak a jövőre nézve, én tartom a frontot és, hogy  valami összefüggés is legyen a két esemény között, maradok az IKEA vonalnál. Nagyon eredeti mi? Tehát a témánk ma az IKEA FAMILY…..
Kicsit nyaralós after party hangulatú összeállítás ez, mert a levegőben ott a nyár vége, de még egy kis laza utószezon bejátszana mindenkinek, ezért arra gondoltam nézzünk körül, de nem ám a megszokott Toszkána meg Lido di Jesolo vagy horvát szomszédaink tengerpartjain. Ez…..
A különleges ékszerek tervezője Daniella Cardillo varázslatos, ám rettenetesen bizarr ékszereit hoztam ma, amelyek akármennyire is hátborzongatóak, mégis nagyon dekoratívak. Azt még nem is mondtam miből készülnek! Szerző:kisFlanc Kapaszkodjatok meg lószőrből és…..
Tudom, hogy az étel nem játék, már többször belefutottam a "szentírásba", mégis élvezettel bogarászom a kaják világából szivárgó híreket és újdonságokat. Tágra nyílt szemekkel nézegetem az innovatív étel designerek (mert ilyen foglalkozás is létezik, mint megtudtam)…..
Az már nem újdonág, hogy a lakberendezésnek van női és férfi oldala, bár akármerről is nézem összességében lesz a legvagányabb, ez az a kompromisszum, amit kötni kell. Mivel a saját blogomon többnyire a női oldalt erősítem, romantikus elgyengüléseimmel és szentimentális…..
Semmi filmes téma és cowboyos sztori, ami a címről mindenkinek beugrana. Ma egy 19. századi marhafarmra látogatunk és ez valóban a  vadiúj vadnyugatot tárja elénk. Szerző: kisFlanc Persze mára már nem a marhatartásra fókuszálnak, ennél menőbb hely lett, a 15 000 hektáros…..
Bár tombol a nyár, szerzőink a héten is bőségesen elláttak Titeket olvasnivalóval: Timi egy dekorképet ajánlott nekünk számítógép billentyűzetből. A bejegyzést itt olvashatjátok. Otthon és dekor a Facebook-on Aletta egy kis helyes kék polcot…..
Na mi az, amit ilyenkor az ember kívánhat saját magának? Hát persze, hogy a legjobbakat, ami mostanában egyenlő valami vízparti örömködéssel meg belazulással. Utazni is jó lenne, de az meg majd a egy másik bejegyzést tesz ki, jelenleg csak kis medencés körutazásra invitálok…..
Jean-Francois Mallet chef-fotós-riporter szerint Tokyo-tól kezdve  Buenos Aires-en, Indián, Örményországon át  egészen  New York-ig, a kultúra a legjobban az ételeken keresztül  és azok közül is az utcai, a járdaszegélyek melletti ételárusok ételein keresztül mutatkozik…..
Sok kicsi sokra megy és ezt mi sem bizonyíthatja jobban, mint a következő összeállítás, melyen gyakorlati megoldásokat láthatunk,  nemcsak elmélkedéseket és okos tanácsokat követhetünk. Ha valakinek szívügye a guberálás, a lomtalanítások fáradhatatlan kutatója vagy sok régi…..