Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ringelhann Gábor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tartós befektetési szerződés (TBSZ) sok szabadságot ad a hosszú távú megtakarítások kezelésében, de azt kevesen tudják, hogy a befektetőknek előre el kell dönteni, hogy betétben, vagy értékpapírban akarják tartani megtakarításaikat. Később ugyanis a két számla között…..
Sokat olvastam nagy hozamú befektetésekről, bolyongva az interneten. Sokat hallottam ismerőseimtől, hogy mekkora pénzt kerestek egy jó befektetéssel, de hallottam azokról is akik elvesztették a hosszú évek alatt megtakarított pénzüket egy rossz befektetéssel.Nem igazán hittem, hogy…..
Unit Linked konstrukciókkal korábban már foglalkoztunk itt, az UL-ek TKM-jével itt, a nyugdíj-jellegű befektetési eszközök között pedig itt említettük. A Unit Linked konstrukciók jól beilleszthetőek a személyes és családi pénzügyi tervekbe, bár tény, hogy óvatosan kell…..
Ha vállalkozó vagy, akkor jól tudod, ha alkalmazottként dolgozol, lehet, hogy nem foglalkoztál a kérdéssel, de biztos hallottad már: a nettó, kézhez kapott munkabér a munkáltatónak mintegy kétszer annyiba kerül. Egy kis odafigyeléssel akár több is kerülhet holnap a…..
Ringelhann Gábor 2009.12.02 19:48:38
@Ringelhann Gábor: kiegészítés: december 20 az adóelőleg fizetés és várható adó összegéig történő feltöltés idejéig csökkentheti az adóalapját és saját befektetést indíthatnak a cégek tulajdonosai saját maguk és esetleg a munkavállalóik javára, javaslom kihasználni a teljesen legális adócsökkentő megoldást.
ringi@t-online.hu