Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janka27

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Oltás 2009.12.01 21:49:00
Megrögzött oltás ellenes vagyok, úgy gondolom teljesen felesleges a szervezetet terhelni vele. Természetesen a valóban nagyon veszélyes/halálos betegségek ellen kell, de minden ellen nem. Olvasom nap mint nap a híreket a H1N1-ről és néha mégis elbizonytalanodom. Ma meghalt egy kismama,…..
janka27 2009.12.04 07:13:14
@allisc: „ A jó minőségű ezüstkolloidnak nincsenek káros mellékhatásai! „ – benne van az ismertetőben, hogy nincs hatásmechanizmusban más gyógyszerekkel, mivel csak vízből és ezüstből ( minimális mennyiségben ) áll, ezért káros mellékhatásai sincsenek. Valójában az intenzíven fekvő kismamáknak és gyerekeknek csak ez lenne adható. Azonban nem gyógyszer, így hiába is lamentálnék mellette. Te pedig azért kaphatod ingyen, mert elolvastam történeted, és kijártam számodra. Hivatkozz rám!
Gazdag Balázs blogja H1N1 2009.12.03 01:12:00
Az utóbbi hetekben szinte másról sem hallani a televízióban és persze minden más médiumon keresztül, mint az újinfluenza elleni vakcináról, illetve, hogy oltassuk be magunkat.Jónéhány ismerősöm el is baktatott az orvoshoz, és beadatta a szükséges vakcinát, amitől (ahogy azt az…..