Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angainor

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ilyen belassult csütörtökön, egy nappal a hét utolsó munkanapja előtt rázzuk fel magunkat Komár László szavaival. Komár a Megasztár zsűrijéről nyilatkozott a Borsnak. Best of Laci: "Évekkel ezelőtt említettem Fenyőnek, hogy műttesse meg a szeme alatti táskáit, vagy…..
Érdekes fordulatot vett a nemrégiben felfutott Szakítshabírsz blog közösségének története: több "kamu" poszt került publikálásra az "eredeti", "hiteles" szakítós történetetek helyett. A szerző, Kivilágítatlan Fekete Kerékpár a blog Off-blogján…..
Be kell látni, hogy Kivilágítatlan fekete kerékpár nevű olvasónk átkúrt minket. Mint macskát a palánkon. Nem volt nehéz, mert mi jóhiszeműen jártunk el.Most olvasom a blogját (www.apokrifek.blog.hu), amin feltárja, milyen leveleket írogatott nekünk azért, hogy rámutasson a nem…..
A litera.hu néhány napja kísérletet tett arra, hogy körinterjút rendezzen a magyar politikai napilapok kultrovatvezetőivel. A kérdésekre egyedül a Népszabadságos N. Kósa Judit válaszolt, a Népszava kimentette magát, a Magyar Hírlap és a Magyar Nemzet pedig vissza se bagózott. Már…..
Mindig is elborzadva figyeltük a népszerű közösségi szájt környékén való történéseket, és most különösen dühös vagyok, mert egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehet szakító közösséget létrehozni, és hiába kértem a gépháztól meghívót, basznak küldeni. Aki meg az…..
A szakítósblog fontos mérföldkőhöz érkezett, mert megtalált minket egy hoax-szerű levél. Vagy nem tudjuk, mi. Sikerült lebuktatnunk egy ösztöndíjas fizikust? Egy kamu levélküldőt? Rátalálnunk egy ismert sztorira? Megtalálni Skolasztikát és Fekete Gyulát, ami a világ…..
Akarom? Nem akarom? Nem is tudom? Vagy igen? Múlik az idő, elmegy egy csomó energia - minek? Hogy a végén jól pofáraejtsenek, és ezt jól megírjátok nekünk. Ezennel rövid alázós kategóriát nyitunk.Én csak egy nagyon rövid alázósat szeretnék küldeni: Fél éve ismertük egymást…..
KönyvesBlog impresszum 2007.10.24 14:42:00
Valuska LászlófőszerkesztőKálmán GáborszerkesztőSzekeres DóraszerkesztőÁllandó szerzők nem abc-sorrendben:Miklya Anna (m.anna), Fábián Emese (mesele), Virágh András (florescu), Horváth Gergő (SonnyK), Wostry Ferenc, Imre Szilárd (suhodminyák), Novics János (wolferl), Ficsor…..
A kapcsolat mindig befektetés, egy bölcs tanácsadó szerint mindig azt kell mérlegelni, hogy a befektetésért cserébe eleget kapunk-e. A kedves levélírónak üzenjük, hogy néhány hetet se érdemes manapság várni, nemhogy tíz hónapot! Ebben a drámai pillanatban nem okoskodnánk, mert…..
Jó, már megint csalunk, mert nem klasszikus szakítótörténet (bár bújtatva van benne egy kis olyan is), de minden tisztességes szakításhoz hozzátartozik az a korszak, amikor el kell fogadnunk és felül kell emelkednünk azon, hogy a nagybetűs Szerelmünk már továbblépett. Vagy nem.…..
Angainor 2007.09.19 09:17:10
Subba Pucsítás a Ferenciek terén 2007.08.17 14:19:33
Hogy mik vannak manapság, ezeknek semmi sem szent, az utcán gyerekek is vannak, nadeijet a templom szomszédságában, satöbbi satöbbi. A linket Edyna30 kommentjéből csórtuk, köszönettel...
Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én…..