Regisztráció Blogot indítok
Adatok
greyskull

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyeseknek a kis dolgok is okozhatnak nagy problémát, hát még a nagy dolgok! A Gyakori Kérdéseken kért tanácsot ez a húszéves lány, aki az első komoly, felnőtt munkahelyén nem szeretne megszégyenülni:..
greyskull 2016.08.13 11:13:59
Leszarom a politikai korrektséget, ha valaki annyira hülye, hogy egy műsoron belül képes háromszor is bukni, melyek közül ez egyik esetben a feladvány ki volt rakva teljesen, csak fel kellett volna olvasni, hogy BEJUSSON AZ EGYMILLIÓ DOLLÁROS BÓNUSZKÖRBE, azt nem lehet másként…..
Ha kínos a helyzet, zárd le gyorsan a vizsgálatot A hét elején még magam sem akartam elhinni, de tényleg húsvéti sonkával, tormával gyűjtötte a Fidesz az idős emberek aláírásait a Belvárosban. A személyes adattal való visszaélés ügyét pedig úgy lehet a legjobban elrendezni,…..
greyskull 2013.04.07 14:22:22
@regress: szegény, szerencsétlen Wagem-ünkkel kapcsolatban - azért erre vessetek egy pillantást:
blog.hu/user/580993/tab/activity

Külön blogot kellene indítania.

Az egész sonka-kihordással kapcsolatban pedig tényleg nincs semmi meglepő, és tényleg gusztustalan, de hát nem ez az első gusztustalan lépése a Fidesz masszának. Lesz még több is, sokkal gusztustalanabbak, még kevésbé meglepőek - már csak azért is még kevésbé meglepőek, mert szemmel láthatóan történelem könyvekből és kortárs külpolitikai blogokból mazsolázgatják, hogyan kell 'észrevétlenül diktatúrát építeni'.

I mean - végső soron a támogatottságuk csak nő. Ergo az emberek többségének nem tűnik fel, hogy valami nincs rendben, és nincs problémájuk az agymosottsággal.
„Nagyképűen azt mondta, hogy úgyis visszafogom fogadni, mert neki nem lehet nemet mondani.” - a főszereplő lány hosszú hétvégére engedi barátját, de amikor rácsörög, egy nő veszi fel a telefont, és kiröhögi. Még azután sem rakja ki a szűrét, hogy gombás…..
greyskull 2010.02.19 11:42:47
@silent76: Hát ez nagyszerű komment volt, köszönjük. El is szorult a szívem, és ejtettem pár könnyet.

A történet írójának szintén gratulálni szeretnék, ilyen egy igazán szép párkapcsolat. Minden sorból napfényként ragyog az önértékelés és az önszeretet.
A történetben L-nek nevezett srácot meg nem kell félteni. fel fogja tudni dolgozni a posztoló elvesztését. Ebben biztos vagyok.
Én álltam már a barrikád mind a két oldalán. Voltam megcsalva és én is csaltam meg már a párom. Egyikre sem vagyok büszke. Az aki engem csalt meg az Szilveszterkor tette. Az egész Karácsonyt együtt töltöttük a gyerekekkel. Mármint az Ő gyermekével és az én gyermekemmel.…..
Barátommal több, mint három éve vagyunk együtt, de 2(!) éve nincs köztünk semmi "testiség"! Egyszerűen nem akar velem szexelni. . . amikor kezdeményezek vagy csak szeretgetni szeretném mindig elfordul, eltol magától és arra hivatkozik, hogy fáradt vagy olyan gyerekesen kezd…..
Kedves Mindenki!Nos kiszeretném Írni magamból .Mind meg annyi hasonló sors társ.Ahogy elolvasom minden viszony –iszony .Sajnos nem akarunk látni egy házasságban hogy valami meg szakad .valami hiányzik.Csak neveltem a pici fiam.Táv gyógyítottam anyám aki akkor haldokolt.2008 május…..