Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FélrétegűSzalvéta

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha a baltásgyilkosokról utólag mindig kiderül, hogy csendes, illedelmes fiatalembernek ismerték őket a szomszédok, a nagy többség a mai napig meg van győződve, hogy a halkszavú emberek egytől egyig nyugodtak és kiegyensúlyozottak. Jubileumi 10. kinyilatkoztatásomban közlöm, hogy…..
FélrétegűSzalvéta 2009.12.09 14:07:59
@viktor134: :D:D

Én is csendes, visszahúzódó vagyok, de nem nyugodt :)
Mindig is irigyeltem azokat az embereket, akik fogják magukat, teljes magabiztossággal leülnek a metrón, fülükben fülhallgató, és vagy könyvet olvasnak, vagy csukott szemmel beletemetkeznek saját kis világukba. Évekig csak figyeltem, tanulmányoztam őket, majd a közelmúltban…..
FélrétegűSzalvéta 2009.12.09 13:44:54
Előző, mélyfilozófiai elemzésemet mától az ELTE-n tanítják, ezen felbuzdulva blogomat ismét egy fajsúlyos témával folytatom. Talán decemberben nem a legaktuálisabb, de azt gondolom, hogy ettől függetlenül  muszáj beszélni róla! Ugyan a trend-érzékeny társadalmi réteg…..
Előrebocsátom, nem vagyok sem vallásos, sem hívő, sem semmi. Azt is szeretném leszögezni, hogy senki meggyőződését nem akarom befolyásolni - mindenki azt gondol és abban hisz, amit és amiben akar.Most, hogy a kötelező körökön túlestünk, nézzük meg közelebbről azt a…..
 A palesztin nép arra irányuló reményei, hogy az Obama kormány kitart az izraeli telepek építésének befagyasztása mellett immár szertefoszlottak. Különösen nehéz pillanat volt a palesztinok számára, amikor Hillary Rodham Clinton, amerikai külügyminiszter-asszony „példa…..
FélrétegűSzalvéta 2009.12.03 17:57:13
@nemzetiszocialista: "Van ám köztük tisztességes magyar is,csak kevés,de kiszűrhetőek. Ez már csak technikai kérdés." Muhaha! Jaja, majd megkérdezzük Jagoda elvtársat, mik a pontos technikai eljárás mozzanatai.... Valaki árulja már el, h mi a fenét jelent a "tisztességes magyar", illetve honnan számt valaki annak, vagy miért nem az.
De a magyar-izraeli konfrontáció valóban szép gondolat, talán legkönnyebb lenne, ha félúton találkozna a két hadsereg:)))
KellEgyZsepi Hi everybody 2009.12.02 15:38:00
 Először is nincs hosszú i betűm. És akkor most, hogy miért is hoztam létre a Blogot: Nem igazán tudok erre semmiféle értelmeset mondani, csak unatkoztam, és kell valami, ami leköt. Jó poénnak tűnik, hogy egy két dolgot leirjak ide magamnak. Mert ugyebár senki sem fogja…..