Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acs.COM

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden téma, ami rengeteg embert foglalkoztat, előbb-utóbb menthetetlenül a reklámosok martalékává válik, és így vagy úgy de egy kampányban felhasználásra kerül. Mióta a Wikileaks botrányaitól hangos az internet, csak az volt a kérdés, hogy ki csap le először a lehetőségre.…..
erdeieva Esküszöm! 2010.10.03 19:45:15
Megfogadom, hogy ezentúl 1; nem ítélkezem emberek személyisége, és szexuális teljesítménye felett pusztán a csillagjegyük alapján, még akkor sem, ha az illető nyilas, vagy oroszlán. 2; megpróbálok több bizalommal lenni az emberek (férfiak) iránt. Igyekszem elhinni, amit…..
acs.COM 2010.10.29 12:52:50
@csokiscsülök:
Ejnye no.... :) Először is acs nem egoista. Legalábbis lányokkal szemben nem. Főleg szexben. Nem szeretem az egyoldalú örömszerzést. Nekem legalábbis fontosabb hogy örömet szerezzek, mint hogy csak magammal foglalkozzak. Sokszor mondjuk ez a baj is velem, nem vagyok önző dög. :) legalábbis ezt mondják.

Egyébként meg ahogy most megjegyezte egy ismerősöm, 30 után már nem a fő csillagjegy dominál, hanem az aszcendens. De nem tudom ez mennyire igaz, nem nagyon bújom a horoszpókokat. :)
Kattintsuk végig az alábbi YouTube-linkeket:123A videómegosztó tört angolsággal megírt hibaüzeneteiből az bogarászható ki, hogy a mögöttük lévő feltöltött videókat a Magyar Tudományos Akadémia Zenetudományi Intézete kérésére, szerzői jogi hivatkozásra távolították el…..
... és már egy ideje nem post-olok rendszeresen. Sajnos nem tehetek róla. Az a kecseg szomszéd lekódolta a wifi-jét, és most nincs netem, mert már nem tudom onnan lopni. :D És sajnos míg be nem köttetek be egy újat, addig marad a munkahely, ahol nem olyan egyszerű blogolni: vagy…..
Mint láthatjátok, kicsit megváltozott a blog címe. Miért? Csak úgy! Untam a régit, plusz már akkor sem tetszett, mikor először beírtam a név rovátkába. Tartalomban nem változik semmi, csak a név csiszolódott. Így is nehezen találtam 2 szót, mely egymás mellé téve kirakja a…..
Tudom, tegnapra ígértem a beszámolóm folytatását, de közbejött egy fáin traccsparty brádámmal, és elég hosszúra nyúlt. :) De majd most pótolom...Szóval ott hagytam abba, hogy elküldtek a telesales-es melómból, mert létszámleépítés volt. A munkaerő-közvetítő cégem hamar…..
Az elmúlt pár napban (konkrétan csütörtöktől vasárnapig) végre semmi rossz nem történt velem, sőt már-már a Maslow-piramis csúcsára jutottam. :)Csütörtökön tök jó napom volt, még a meló is jól esett (főleg, hogy a normálisabb kampányt csinálhattam). Informáltam az…..
Még mindig nehéz erről írnom...most fogok 12-jére bele.Már nagyon rég ki kellett volna ezt írnom magamból, de eddig soha nem bírtam magam rávenni. Akármikor visszaemlékezem reá, mindig elfog a szomorúság, hogy már nincs velem. És amiatt hessegettem el magamtól azt az ötletet,…..
acs.COM 2010.01.07 08:54:18
@kottázó: Szerintem öcsém nevében is mondom hogy mi is így voltunk vele. Szerettük nagyon. Ha megyek hétvégén, viszek pár fotót a régi szép időkből :)
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...