Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoli007

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem biztos, hogy pont nekem kellene a tegnapi X-Faktor adásról írni, mert egyrészt úgy érzem, hogy az elmúlt 100 epizód alatt mindent, de tényleg, MINDENT leírtam már az RTL tehetségkutatónak álcázott showműsoráról, ami le lehetett, vagy le akartam, másrészt pedig a…..
A tegnapi fotózáson készítettem pár képet a mini gépemmel, remélem tetszik majd.A munka végeztével Alexandránál hatalmas buli volt...képek később. MÁSNAPOS vagyok! Mit kell ilyenkor csinálni? Mi a legjobb gyógymód?... akkor is szuper volt! Majd mesélek...Össze kéne szednem…..
zoli007 2010.01.07 21:49:21
Essünk túl rajta...Folyt.köv. Ez a nő először az édesanyját, majd szinte ugyanakkor a két szeretett testvérét veszítette el.Képtelen volt ezzel a tudattal tovább épp ésszel élni, inni kezdett. A lakását nem tudta fenntartani, utcára került.A Blaha Lujza Téren találkoztunk…..
Igen...beteg vagyok! Nagyon beteg. Münchenben kezdődött és nem tudom mikor lesz vége. Nem tudom győzhetek -e ebben a csatában, vagy az agyam erősebb, mint a lelkem. Szeretnék újra önmagam lenni! Majd elmesélem...de, most még nem megy... a Bors c. napilap újságírónője hívott…..