Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szajmon hejj

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
classenemyfreddie írásával a szerkesztőség tagjai különböző pontokon nem értenek egyet – azért közöljük mégis a magyar fordítást, mert véleménye hozzászólásként nem hangozhatott el a február 14-i hallgatói fórumon az ELTÉ-n, emellett jó vitaindítónak tartjuk annak a…..
A legutóbbi kormányülésről szivárgott ki egy kép, amin Orbán Viktor megtörten beszél minisztereihez.  ..
szajmon hejj 2012.01.09 18:29:00
Július elsejétől a sértő tartalmú kommenteket felbélyegzett, zárt borítékban várjuk a hircsarda@gmail.com címre. A HírCsárda közleménye. Kedves Olvasóink! Kommentelők (jelző nélkül)! Mivel az internet használatának szabályai egyre szigorodnak, ezért kérünk…..
Hallgatva az idők szavára július elsejétől a Vincenten a kommentelést megszüntetjük. Annál is inkább, mivel a posztírást is megszüntetjük.A fejünkben benne, ott is megszüntetjük. Még a posztírás gondolatát is megszüntetjük. Sőt, biztos, ami biztos alapon ügyvédi…..
Dominique Strauss-Kahn 2008-ban a Magyarországnak nyújtott segéllyel is erőszakoskodott. A Nemzetközi Valutaalap hétvégén letartóztatott vezetője nem először követett el szexuális erőszakot. Egy neve kikockázását kérő egykori pénzügyminisztériumi vezető  a…..
Az új alaptörvény hatályba lépésével megszűnhet az MSZP, jelentette be Gyurcsány Ferenc. „Utána már nincs értelme erőlködni, inkább abbahagyjuk.” – erősítette meg Mesterházy Attila is. A szocialisták szerint felesleges tovább erőlködni, és különben…..
szajmon hejj 2011.03.29 20:07:52
A köztársasági elnök szerint túl sok idegen szót használtunk, így a preambulum átkeresztelésén túl szükség van további magyarosított kifejezések bevezetésre is. "Arra, lettem figyelmes , hogy nagyon sok olyan szót halok nap, mintnap, amit nem ismerek. Így, érezhete…..
nagyszoba Kapjuk a kritikát, 2009.12.08 15:44:00
úgyhogy egy pár gondolat az érdekképviseleltről.A civil szervezetek munkájának lényegét, jelenti, hogy a tagjaik, a polgárok, a védeltelen emberek, és a környezetük érdekében védelmében fellépjenek. Nyíregyházán az elmúlt években érzésem szerint elég sok esetben sikerült…..