Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Liquido77

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tékozló Homár Bezárt a ScienNet 2009.11.26 16:35:00
Tegnap még csak egy békés PSZÁF-vizsgálat, ma viszont egy összehangolt VPOP-kommandó csapott le a Sciennet-hálózatra. Többszázmilliós adócsalás vádja miatt a network összes magyar számláját befagyasztották, a csoport mögött álló Headmin Kft vezetőjét őrizetbe vették,…..
Liquido77 2009.12.06 17:49:16
@gande: Úgy látom nem is akarod megérteni mit írok. Ha személyesen beszélgetek valakivel, és tényleg érdeklődik (nem kötözködik), szívesen válaszolok a felmerülő kérdéseire. És nem hintem az igét, egyszerűen arra mutatok rá, hogy sokan mindenféle tudás nélkül hintik a saját igéjüket. Ám tegyék, és aki vevő rá az örüljön. Itt és most én ezt részemről lezárom, mert nem vezet sehova. És a fórumokon lehet vitatkozni, csak ez olyan dolog amin nem lehet így. Gondolod hogy meg lehet itt vitatni olyan dolgot, amit amúgy sem lehet pár alkalom után megérteni. Nem bonyolult, de azért nem is egyszerű, bár ezt embere válogatja. További szép vasárnapot!
Liquido77 2009.12.08 20:05:23
@gande: Reménykedj csak. Tudod az lenne a fura ha nem is vizsgálódnának. Tegyék csak, az a dolguk, azért fizetik őket az adónkból.
Liquido77 2009.12.09 00:18:06
@Agyalap: Ne csak olvass már te is, hanem értelmezz is. Szó sincs arról hogy semmit nem mondok telefonon vagy akár fórumon, de a működésről nem lehet 3 mondatban beszámolni. És lehet hogy neked mindegy, de ebben a rohanó világban sokkal jobban szeretek leülni és nyugodtan beszélgetni valakivel. Ha nem tetszik, nem kell meghallgatni. Mint sok más dolog, ez sem kötelező.
És a másik. Akkor szerinted minden bolt, áruház, stb. ami árul valamit, az gazemberséggel szerzi a pénzét. Érdekes nézet.