Regisztráció Blogot indítok
Adatok
czirbiklaszlo (törölt)

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esetleges találkozó, és szeméyles kíváncsiságom miatt meg kell kérdeznem ki melyik városban építi az Autót? Csak a jöüvőbeli helyszínválasztás miatt. Bár még elég messzinek tűnik, nem tagadom:)..
czirbiklaszlo (törölt) 2010.07.29 22:54:56
czirbiklaszlo (törölt) 2010.07.30 22:41:21
@jancsi ,,pöpec'':
Végre valaki a közelből!
Üdv Építők!Lassacskány elérkezünk a járgányunk háromnegyedéhez, és gondolom nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy mindannyian a motort várjuk leginkább! Én biztosan! Kiváncsi volnék, fogja e majd valami erősebben rögzíteni a jelenleg csak a Szentlélek által tartott…..
Ismét a véleményetekre lennék kíváncsi, gondolom, ti is próbáltátok már, hogy mennyire ragadja meg a kis zöld-pofás tárcsafékünk az autót, ha fékezünk. A fék erejével nincs semmi problámám, viszont mire a fékhatás elér a kerekeig, addig annyi kardáncsukóval és…..
czirbiklaszlo (törölt) 2010.07.18 15:44:26
Sziasztok!
Kenny itt egy kép, hogy én hogy oldottam meg.
picasaweb.google.hu/lh/photo/pLWmr_wijslO6chUmC6HJQ?feat=directlink
Remélem tudtam segíteni.
Amúgy egy szettel kell összerakni a féket, de ha akarod, hogy nagyobb legyen a fékerőd, akkor bátran berakhatod, de ajánlom az átmenő csavart, mert az nem szakad ki a helyéből.
               Azok kedvéért akik nem kezdték el az összeszerelést, hátha meghozza a kedvetek!..
Hogy őszinte legyek hossz éveken át annyit mondott nekem az a szó, hogy egy nagy kerek doboz az autók hátsó tengelyének közepe fele... Aztán ahogy egyre többet néztem a Discoveryt lassan lassan egyre konkrétabb kép alakult ki bennem róla. Az vezetett rá leginkább erre az egészre,…..
Remélem ezt már mindannyian láttátok! Bocs azoktól akik már kismilliószor... Aki esetleg majd így tudja irányítani, az adhat nekem is pár leckét vezetésből! ..
Üdv Mindenkinek!Egy kérdéssel fordulnék hozzátok! Mikor összeszereltem a sebességváltó eddig megérkezett darabjait és a helyére akartam illeszteni, azt vettem észre, hogy az alvázon van egy bevágás, hogy a nagyobbik fogaskerék elférhessen. Ez a dolgo aggaszt kissé, nem teszi…..
czirbiklaszlo (törölt) 2010.05.01 07:29:37
@Nr01:
Sziasztok!
Szerintem nem azért lóg ki a fogaskerék, hogy azzal tudd indítani az autót startpadról, mivel arra ott az alulendkerék amit a motor hajtótengelyére szerelsz. Azért is van keresztirányúbordával ellátva, hogy kapaszkodjon a startpad gumikerekébe. A váltót nem igazán teheted ki olyan terhelésnek, hogy azon keresztül inditsd be a motort, meg szerintem a szabadonfutó ezt meg is akadályozza (forgásirány).
Elnézést kell kérnem olvasóimtól, a blog írásáának nem az építés kezdetekor álltam neki. Jelenleg a tizennyolcadik résznél járok a nyolcvanból, ami azt jelenti h a teljes hátsó felfüggesztés összeált. Ne aggódjatok szinte teljesen megegyezik az elsővel, melynek…..
Az újságra való előfizetés vélményem szerint az egyetlen reális mód arra, hogy mindenalkatrészt magunkénak mondhassunk. A Kyosho cég jóvoltábol az ötödik csomag mellé ajándékba kapunk egy benzin-töltő flakon, mely lehetővé teszi a biztonságos tankolást, mert ugy senki nem…..
Köszönettel tartozom czirbiklaszlonak, neki köszönhetem az alábbi leírást:"Én úgy oldottam meg az illesztést, hogy összecsiszoltam a difi ház mindkét illesztését, 400-as vizes papírt használtam hozzá (előtte még kivágtam a difi ház fedeléből a négy kis pöcköt, hogy ne…..
Mint már említettem, több résznél vettem észre, hogy nem a huszon akárhányadik részt kapom kézhez, hanem egy korábbi számot. Főleg az utóbbi részeknél fordult velem elő. Kíváncsi volnék rá, hogy ez mindenkinél így van-e, vagy csak valaki által visszakapott részeket kaptam-e,…..
czirbiklaszlo (törölt) 2009.12.08 00:34:56
Az alkatrészek soronkövetkező darabjait nyomonkövethetitek itt:
www.amg-mercedes-racer2008.de/modell_bauteile.php
ők egy kicsit előrrébb tartanak.
És része az izzító gyertya a sorozatnak!