Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TokonLokott

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy visszatérő rémálmom: egy ismerősöm ismerősével ácsorgunk valahol a félhomályban, várunk valamire, egyszer csak kiböki, hogy telefonálnia kell, de az ő mobilja lemerült, hadd tegye át a SIM kártyáját az enyémbe, és akkor úgy. Sikertelenül próbálom megmagyarázni,…..
A Spike TV ritkán sorozatozik, most éppen egy olyan vígjátéksorozattól várja a sikert, ami trailer alapján pont úgy néz ki, mint bármelyik modern amerikai tinivígjáték. Döntsék el a kedves olvasók, hogy ez így vicces-e, mi a pilotot kötelességtudatból végignézzük, de sok…..
TokonLokott 2009.12.12 10:44:16
A Porsche-cuccok sosem gagyik, ezt érdemes figyelembe vennie, mikor gondolkodik azon, hogy kell-e önnek egy L-es méretű Porsche Supercup póló és béjzbósapka. És a kérdés? Itt van, alul. Mely országban kereshető nyilvánosan rendszám alapján a tulajdonos személye? Ebben az…..
TokonLokott 2009.12.12 09:01:17
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..