Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lolek@Bolka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Persze, hogy úgy van előadva az ötlet, mintha csak az aprónépek lábbelijét érintené. Diszkrimináció! Pedig nagyobb cipőkkel is elvégezhető ez az egyszerű, csináld magad művelet. A színek és minták végtelen variációjához sok sikert, a gratulációk fogadásához sok türelmet…..
  16:10 – Loholok vissza az iskolába a gyerekekért, hónom alatt a retikül teletömve péksüteményekkel. Szegények délutánra mindig nagyon megéheznek, leesett vércukorszinttel pedig gyakran előfordul, hogy hisztisek érzékenyebben reagálnak a külvilágra. Sietnem kell, reggel…..
egyszervolt Karakterek, könyvek 2011.03.15 21:12:00
Semota a napokban irt Jodi Picoult: Házirend cimű könyvéről, ami mostanában jelent meg magyarul is, és a főszereplője állitólag asperger szindrómás. Én is megvettem a könyvet magyarul, amint megláttam, gondoltam pont jó lesz erre a 4 napos szünetre, hogy lesz majd valami…..
Sziasztok!Ha van kedvetek egy izgi nyereményjátékban részt venni, most itt a lehetőség! Ha kitöltitek az alábbi rövid, kb 2 perces kérdőívet, több izgalmas dolog is vár rátok. Egyrészt részt vehettek a Zagabo és panyizsuzsi 2010-es look book fotózásán, ahol találkozhattok a…..
egyszervolt Tépelődés 2009.12.30 08:21:00
 Abba hagyjam vagy folytassam? - ez itt a kérdés.Nem tudom, de el kéne döntenem. Hónapok óta áll a blog árván, pedig sok minden történt. Oli egoja helyreállt, oly annyira, hogy a legfontosabb kérdés, az, hogy róla körútat, utcát, vagy teret fognak-e elnevezni... Zsombi pedig…..
Lolek@Bolka 2010.01.04 20:54:51
Kijár most már tőlem is egy karácsonyi hacuka a kölköknek, és  ez alkalomból olyan cuccot lőttem Nektek, amitől - nekem legalábbis - elállt a lélegzetem is. Szerintem fantasztikus. Sőt, FANTASZTIKUS! Ez a ruha sok elegáns anyagot felvonultat: tüll, toll, bársony, ráadásul…..
Gyerekszoba Alkot az Olvasó 27. 2009.12.01 09:25:00
Remek ötletet küldött nekünk Lolek&Bolka nevű Olvasónk, nekem mindig is gondot okozott, hogyan farigcsáljak a krumpliból normális nyomdát. Annyi eszem meg persze nincs, hogy magamtól rájöjjek erre a megoldásra. Így aztán most közkinccsé tesszük, hátha másnak is jól…..