Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szosze

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei Bajnokok Ligája döntő kapcsán mindenkinek három dolog jut eszébe: Karius "Lukasz Fabianski" díjas produkciója, Bale klasszis gólja, és nem utolsósorban, sőt, Ramos dobása, melyet Salah, az év (egyik) legjobb formában lévő játékosa ellen mutatott be - ami mellesleg a Nemzetközi Judo Szövetség…..
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én ebben a fránya hőségben nem szívesen állok a tűzhelynél és főzök lekvárt, így okos módot keresve alkottam inkább tűzhely használat nélkül mennyei  "lekváromat" :) Mindössze egy turmixgépre van hozzá szükséged az alapanyagokon kívül, és az egész kész van 10…..
A klasszikus krimi kifejezésről nekem a szivarfüstbe burkolózó, viharszürke ballonkabátos detektív arca ugrik be először. Hiába láttam több tucatszor az összes esetét, a mai napig ugyanolyan gyermeki lelkesedéssel tudok rácsodálkozni a különc, de végtelenül szerethető nyomozó körmönfont módszereire.…..
szosze 2017.01.30 09:25:28
Az osztrákok sok mindenről nekünk kicsit furcsának tetszőn gondolkodnak - néha annyira szigorúan, hogy az már-már viccesnek tűnik, máskor meg becsülendően fegyelmezetten. Viszont egészen biztos vagyok benne, hogy ez a tip-top gondolkodásmód és szabálykövetés is segített nekik, hogy az…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..