Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niyami

4 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapesten élő japán vagyok. A magyar ferjemmel és két cicaval egy panelházban élek. Bár nem szeretjuk ebben a házban lakni, Japánban is egy ugyanilyen házban laktam a csaladommal.   Én Yokohamaból jöttem. Nagyon szép kikötő város, amely Tokió méllet van. Bár nagyon tiszta és modern a város,…..
Nagyon boldog 24. születésnapot Jonghyunnak!Saengil Chukha Hamnida Jonghyun oppa!Saranghae ♥종현아생일축하해 -          Hyung, mit csináltok itt ilyen csendben? – Taemin vágtatott be az ajtón, mint valami tornádó, és ugrott le…..
Niyami 2013.04.08 16:21:39
@Cheonsa:
Hehe :D Én igazából mindig úgy képzeltem el őket, hogy Key van alul :D De az a hang... na igen, ebbe eddig nem is gondoltam bele (nem elég piszkos a fantáziám?*.*)
Niyami 2013.04.08 16:24:59
@Cheonsa:
Arra mindig vevő vagyok, főleg ha két ilyen srácról van szó... :D
JongKey YAOI! Hogyan is lehet lenyugtatni egy hisztis dívát?  Gyűlölöm, amikor csörömpölésre és kiabálásra kell ébrednem, főleg egy olyan fárasztó nap után, mint a tegnapi volt. Meg a tegnapelőtti, az azelőtti, és sorolhatnám még tovább, csak már arra sem…..
Niyami 2013.04.04 11:51:10
@Cheonsa:
Örülök, hogy élvezted :)) Jó kis reggeli, mi?:D
Niyami in SHINee World Baleset 2013.04.02 23:09:47
Jonghyun autóbalesete Key szemszögéből. Vajon hogy reagál az aggódó díva, mikor megtudja, mi történt Jjongival? Apró SLASH.  Hosszú hétvégén vagyunk túl, és a napjaink továbbra is kemények és zsúfoltak, hiszen rengeteg dolgunk van még. A tegnapi napra pihenőt…..
Niyami in SHINee World Hazatérés 2013.04.02 22:47:25
Minho és Taemin egy éves turnéjukról térnek vissza a SHINeehoz.  Fejét a vállamon pihentette, miközben a busz zötykölődött az országúton. Rézvörösen ragyogó kusza tincsei időnként az államat csiklandozták, mégsem volt szívem arrébb tessékelni. Jól esett Taemin…..
Boys Love 2008.04.21 10:13:00
Hát ezt is megnéztem végre. (Hogy én mit össze nem kerestem a neten, hogy felirat is legyen hozzá!) Még mielőtt belevágnék az írásba, szeretném leszögezni, hogy a filmben 2 férfi szerelméről van szó, úgyhogy, aki az ilyesmitől undorodik, az gyorsan lépjen is innen tovább! A…..