Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tecuka

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még mindig nagyon odavagyunk az édes vacsorákért, különösen a palacsintáért. Én azért imádom, mert végtelen számú variációban lehet elkészíteni, de mindenhogy isteni finom. Amit most sütöttem, simán hívhatnánk a palacsinták királynőjének. Palacsintát már nagyon…..
Éppen 25 éve, 1996. április 4-én hunyt el Perczel Zita a Meseautó főszereplője. 1918 április 26-án született, édesapja Perczel Attila katonatiszt volt, aki eladta a családi birtokot, hogy lánya megvalósíthassa az álmát. Alig 14 évesen lett a Színiakadémia hallgatója, ahol ekkortájt tanult Gellért…..
Tecuka 2021.04.03 22:36:41
@Inosztranyec: A képen Szeleczki Zita látható!
1. Puerto Rico fővárosában, San Juanban született, Joaquin Rafael Bottom néven.2. Bátyja River Phoenix, akit például a harmadik Indiana Jones-ban láthattunk - ő játszotta a fiatal Indie-t a film elején. Sajnálatos módon nagyon fiatalon elhunyt, drogtúladagolásban. Joaquin jelen volt a balesetnél és…..
Szia! A decemberi klub kiruccant a Nemzeti Kávézóba. Csodálatos környezetben, remek vacsora mellett együtt voltunk néhány órát. Pető Orsika és Balogh Éva éneke hozta meg az alaphangulatot. Köszönjük! Velünk köszöntötte az ó-évet Nagyné Gátsik Andi,  Ballagó Zoltán-aktív korunk támasza. Simon Marika…..
Azok után, hogy Frei vagy Deutsch Tamás is kifejezetten jó választásnak bizonyult Friderikusznál, a TV2 feltétlenül jó ötletnek tartotta Berki Krisztiánnal zárni az Összezárva Friderikusszal első szezonját. Berkitől elég merész döntés volt bemenni a műsorba, hiszen a Rubint…..
A Barátok közt egyik legkarizmatikusabb szereplője tegnap szenvedett balesetet - a szemtanúk és más források beszámolója alapján egy figyelmetlen előzés következtében. Rékasi 600 köbcentis robogójával éppen egy előtte haladó autót akart megelőzni a XXII. kerületben (az RTL…..
Hosszú évek után az RTL-hez szerződik Papp Gergő a Tv2-től, a műsorvezető pedig a Blikknek beszélt a váltásról. Papp meglehetősen őszinte nyilatkozatában azt mondta, hogy Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni. A nem túl elegáns nyilatkozatra elég…..
Soha nem értettem, hogy a képpel, hanggal, számokkal, évszámokkal, vissza nem térítendő támogatásokkal bizonyítható tények letagadásának mi értelme van. Ez onnan jutott eszembe, hogy Kovács István (Kokó) a nemzet köztiszteletben álló ökölvívója kipréselt magából egy…..
Tecuka 2015.05.10 17:46:51
@Gyorgy Nagy:

Proli?? Te mit értesz ez alatt,?, Hát nem a Rózsadombon nőtt fel, de mint sportoló igen is sokat letett az asztalra.