Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koala Maci

62 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Életem Lapjai ÁDÁM 2011.03.13 17:49:00
Sok mindent Kéne Írnom. de igazából egy dolog van ami igazán zavar. Akit úgy hívnak: Ádám. Hogy ő ki?. Még a másik  munkahelyemen ismertem meg. És mivel januárban munkahelyet váltottam azóta nem találkoztam vele.De néhány napja találkoztam vele. Ő ment iskolába én…..
Igazából semmi érdekes nem történt az el múlt majd egy hónapban. Új évet kezdtünk. 2011-nek hívják. Sokban nem fog különbözni a tavalyitól. Nagyjából jól indult az évem. Új munkahelyem van. Jobb mint az elöző,ugyan akkor más is. Munkaköröm nem változott. Kicsit…..
1.  Új Évet Kezdtem és bíztam Benne,hogy jobb lesz mind az ide.2. Amilyen rövid volt olyan esemény dús. Szőke Herceg akkor már fel spanolt. Hogy így mondajam. Érdekes megyilvánulásai voltak. És erősen gondolkodnom kellett azon,hogy mit akar. Itt  belebotlottam egy beteg…..
Életem Lapjai Karácsony :) 2010.12.27 15:55:00
Olyan is volt. Ami természetesen jó volt meg szép volt.  Volt mindenkinek pici ajándék is. De ez mellékes. Együtt volt a család,ez a lényeg. Szép volt fa is. Jókat ettem. Ami rám is fér:).Érdekes, el gondolkoztam egy személyről. Akire az uttóbbi ídőben sokat gondolok. Nem…..
Amúgy Boldog szülinapot kedves blogom.:) Mennyi minden történik az emberrel 1 év alatt. Ezt most inkább nem részletezném. Ma valahogy rá jöttem arra milyen az amikor az ember mellözött személy lesz. Na nem mind hogyha érdekelne csak úgy. Kicsit rosszul esik de ez van. Találok…..
Életem Lapjai Balszerencse 2010.12.19 16:56:00
Ez a November és a December nem az én hónapom. Nem elég,hogy nem kaptam "rendes" fiztetést akkor még abból a kevésből is el visznek 20 ezer forintot. A kolleganőmnek meg 10 ezret. Jó ez még hagyán. Rá úgy náhány napjára el viszik a kabátomat. Nem sokkal később ki…..
Azt hiszem a héten megtanultam,azt hogy kiben bízhatok és kiben nem. Vagyis: SENKIBEN.  Történt ugyan is ,hogy valaki megtudta,hogy Martin engem ki akart vinni Bécsbe tudjuk minek. Mivel állítólag ez valahol fent van a neten. És az ,hogy álítólag árulom magam.  Nem tudom…..
Vannak dolgok amik nem változnak. Most képzeljetek el egy olyan szituációt ami neked csak kellemetlenséget okoz. Történt ugyanis, hogy "fel ajánlottak" egy munkát Bécsben. Ami a maga nemében jó is lenne ha a munkakör nem szexuális szolgáltatásra épülne. Bocs de másképp…..
Tikos hodólórol annyit,hogy nem nyerte el a tetszésemet. Munka: Az elég jó,fárasztó ugyan de mit csináljon az ember. Ez van. Ma + kaptam a fizetésemet. Na nem egy egetrengető összegre kell gondolni. Csak azt a néhány nap lett kifizetve amit idáig dolgoztam. Dolgozni azt kell, mint…..
Tegnap sikerült találkoznom a titkos hdolóval. Egész helyes gyerek,jól lehet vele beszélgetni. De egyenlőre ennyi. Nem váltotta kibelőlem azt a "hű de jó lenne" érzést. Pénteken meg egész jó kis estém volt. Természetesen a Martinnál voltam 0345-ig. Ugyanis akkor értem…..
Úgy 2 nappal ezelött jött egy sms-em,hogy nem váloszltam egy üzenetre amit nekem írtak!!!!!!!  Azta,el nem tudtam képzelni milyen üzenet. Na mondanom se kell,hogy üzenet az nem volt. Az illető azt írta,hogy egy ismerősétől kapta meg a számom. Na ez 2 napja történt. De mivel…..
Olyan jó lett volna ha sikerül az a munka amit ígértek. Ez múlthét Pénteken volt. Elötte lévő nap "buliztunk" a Martinnál. Jó kis társaság gyűlt össze, 2 fiú-2 lány volt a felállás. Kártyáztunk,beszélgettünk,meg persze a régi dolgok előjöttek. Ki ismer kit,kivel…..
Nem tudom mi a bajom van,de valahogy nem jó semmi. Kicsit magányosnak érzem magam. Mármint úgy értem,hogy mindenkinek körülöttem van valakije. Csak nekem nincs. Ugyan mindig az mondom,hogy nekem nem kell,meg jól el vagyok egyedül is. De aki ismer az tudja,hogy ez nem igaz. Aztán most…..
Istenem,sok mindent kell írnóm.   A cím alatt nem magamat értem,hanem az Alexot. Szegény kétségbe esetten próbál visszaszerezni,hogy így mondjam. És múltkor azt mondta,ha akarom ő még visszafogad. Hova? Ember, ez a banda már nincs,megszűnt,vége Érted? Én igen,ő még…..
Életem Lapjai SZEPTEMBER 2010.09.08 15:54:00
Múlt héten fel hívott a volt "haverom. Meg is lepődtem,hogy mit akar. Tudtam,hogy összeveszett a Danival. Szegény el sírta a bánatát,+ hogy én milyen szemét vagyok,hogy csak úgy ott hagytam őket. Meg ,hogy voltam képes,8 éves barátságot ott hagyni?. Volt rá épp elég okom,…..
Életem Lapjai "Szenvedek" 2010.08.27 15:53:00
Hogy Miért? Egyszerű.  Feladtam egy több éves barátságot valami Újért,de úgy látszik a vesztembe rohantam. Mivel at álítólagos"barátnőm" tojik a fejemre.  És akkor ez még nem lenne elég akkor adj hozzá némi beteljesületlen"szerelmet". Elég rosszul…..
Az ember valahogy mindig el hiszi,hogy a változás jó. Többé-kevésbé igaza van. Meg persze annál akinél be is jön. Tegnap ahogy hallgattam a Szandit arról,hogy állítása szerint az anyukája ki akrja rakni otthonról, ha nem megy el dolgozni. Olyan érdekesen hallgattam végig. És Ő…..
Életem Lapjai Augusztus 2010.08.02 13:26:00
Úristen, megint rég jártam itt pedig zajlik az élet. Ott kezdem,hogy nem volt jó a gép napokig. Most megy, de ki tudja meddig. Inkább a lényegre térek. Szóval a Szandival nagyon jól megvoltunk,egészen múlt hét Péntekig. Miért?  Jött egy harmadik fél, egy lány.…..
Újfent rég írtam. De komolyan mondom nincs időm rá. Ahogy mondani szoktam,ahol az élet az egyik oldalon el vesz ott a másikon visszad. Az biztos,hogy a Daniéknak nem nagyon tettszett,hogy néhány napot a Szandival töltöttem. Ugyan hangot nerm adtak neki,de az arcuk mindent elárult. Mi…..
Kicsit el hanyagoltam az írást. Pedig azért történtek dolgok. Pl:  A Szandival Hétfőn kint voltunk strandon. Naaaaagyon jó volt. Néztük a pasikat,sütettük magunkét ilyesmi. Víz is jó volt,+30 fok:) Semmi jó pasi nem volt az biztos. Kár. Na aztán tegnap meg kaptuk a…..
Életem Lapjai Szokásos Dolgok 2010.07.08 19:11:00
Hiába vannak dolgok amik nem változnak. És kutyából nem lesz szalonna ugyebár. Itt természetesen kedves haveromra gondolok. Hála az ő lustaságának itt fent rohadhatok a 30 fokos lakásban,mert ő felsége nem jön le. + A kertben van. Köszi azért,hogy szólt mert egész héten mentem…..
Végül is sose értettem azt magamban,hogy miért keresem én kétségbe esetten a "Nagy Szerelmet"?. Megtalál(t) az engem,csak nem éppen jó ídőben és a megfelelő személlyell. Persze,azért a flört mindig belefér,és hajlamos vagyok öszzekeverni ezt a valódi érzelmekkel. És…..
Életem Lapjai "Kísért" A Múlt 2010.06.24 17:03:00
Vajon egy régóta ismert személy akihez valaha,közöm volt és "nagyon" szerettem újra feléleszheti a régi érzéseket?. Elég régóta ismerem az ilettöt. Valamikor úgy 3-4 éve szerettem,és ő is akart volna valamit(Itt most nem a szexre gondolok) csak akkor Én még igen…..
És milyen igaz. Túl hamar jelentettem ki ,hogy dolgozok. És kivételesen nem az Én hibám volt. Nem mondom roppant rosszul esett,de ez van. Nem tudok mit csinálni. Majd elmúlik. Azóta azért próbálok találni mást de nem egyszerű. Elég aktív vagyok benne és lelkes vagyok. Amit eddig…..
Életem Lapjai VÉGRE!!!!!!! 2010.06.07 19:41:00
Jaj Istenem, rég jártam itt pedig zajlik az élet:) Na szóval végre valahára DOLGOZOK ,jaj nagyon jó. Komolyan. Hostesskedek egy nagy áruházban. Kicsit körülményes volt mire el jutottam az Első mumkanapomig. Mivel múlthét  szombaton kapok egy telefont,hogy ki kéne mennem…..