Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csari1

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tudja lerakni az autót? Mert a kék, horpadt Kispolák a kedvenc helyén telel, tavaszol és nyaral? Azt hiszi, van megoldás? Vélemények az azonos című írásunkról...
csari1 2010.03.27 21:48:10
Háj óll!
Jómagam a Móricznál lakom, azt hiszem, a környékbeli parkolásról nem kell senkinek sem mesélni:D.
Van egy 20 éves autóm,amit hétvégén, vagy csak kéthetente használok, munkába érdekes módon meg tudom oldani a bejárást, vagy biciklivel, vagy bkv-val (nem kell jönni az "öltönyben, laptoppal nem tudok biciklizni" szöveggel, mert valaki ez is meg tudja oldani), a nagyvárosi közlekedésre a legalkalmatlanabb eszköz az autó.
Tehát a kocsimat én is leparkolom a Bartókon, ahol ezt -egyelőre-, még ingyen megtehetem.
Namost.Erre mi a jó magyar ember reakciója?
- benzinleszívás (utóbbi fél évben 5x, azóta kevés benya-hagyás, kannával járás)
- rendszámtábla letépés, összehajtva otthagyás
- visszapillantó, ablaktörlő eltörés
- szemét felpakolása a motorháztetőre.
Rohadtul unom, hogy semmi tolerancia nem szorult az emberekbe! A környéken mindenhol fizetős a parkolás (persze max 3 óra dobható csak be), és mivel albérletben vagyok itt, ezért nem kaphatok kerületkártyát, amivel állhatnék a fizetős helyen is.
A kedves ostoba persze állhatna a kártyájával a fizetős övezetbe is, de akkor 20 métert kéne sétálnia a kocsihoz, igaz akkor biztos bepállana a hónalja az ingében,vagy neadjisten' elégetne 10 kalóriát a reggeliből.
Már azt is megcsináltam, hogy kiírtam a szélvédőre, hogy nem roncsautó, és ha szeretne beszélni a parkolásomról, akkor személyesen megteheti, majd mellékeltem a telefonszámomat.
Gondolhatjátok, hogy volt annyi gerince, meg vér a pucájában, hogy azóta is hív.
Tehát a megoldás: járjak autóval dolgozni, ami havi szinten kb. 30 ezer Ft-ot jelent, ezzel még jobban szétcseszve a remek levegőt a városban, és még nagyobb dugót generálva.
Na "röviden" ennyi.
(Magyarország!Én így szeretlek!)
Sziasztok! Bocsi mindenkitol, hogy megint ennyi ideje nem irtam, de ugy porogtek az esemenyek, hogy eszre sem vettem, hogy eltelt 1 honap. Hol is kezdjem?Eloszor is, 5 hettel ezelott kaptam egy telefonhivast egy cegtol, hogy olvastak a neten az oneletrajzomat, es jo lenne ha bemennek…..